alçaktan sürüngenler sınıfına hoş geldiniz
oyhş iyi iyi yapılcak şey bitmiyor ama sade isteyenler için tamamen olmuş bi araç![]()
TSİ Jetta.
Maşallah. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle...
maşallah güzel günlerde kullan...
maşallah forumdaki en güzel evolardan biri olmuş...
kazasız belasız binersin inşallah...
çok tatlı düşmüş beğendim walla bende düşünüyorum. yayı ama önce jant arıyorum kazasız belazız sürüşler...
taban genişledikçe yanakta aynı oranda büyüyor yani bir 205/40/17 ile 215/40/17 aynı değildir.215/40/17 205/40/17den daha büyüktür lüks arabalarda eğer dikkat ettiysen ön lastikler 255/40/20 olursa arkalarda 275/35/20 olur neden çünkü 255/40/20 ile 27535/20 nin yanakları birbirine hemen hemen eşittir eğer arkayı 275/35/20 değilde 275/40/20 taksaydı arka yüksek olucağı için dengesiz olurdu
yani şöyle bir resim koyayim
![]()
aynen öyle sürtme şansı yüksekti
maşallah güzel araç sattığım yayları bana tekrardan aldıracaksınız cok özendim valla ben de 2 gün önce FK 5lik sormuştum sahibinden'de 155tl lik ilan vardı ama pek içime sinmedi hala duruyorsa alsam mı ne yapsam![]()
ama benim araçta şu anda 195 60 15 lastik var konfor konusunda belki lastiklerden dolayı fazla kayıp yaşamam diye düşünüyorum bir de başka bir yay ile ilgili konuda bir arkadaşımız bu FK yayların orjinal olanlarının kutusunda geldiğini ve üzerinde seri no ve marka yazılarının olduğunu belirtmişti benim sahibinden.com da görüp satıcıyla iletişime geçtiğim ürün kutusuzdu bu nedenle içime sinmedi sizin aldıklarınız nasıldı ve nereden aldınızteşekkür ederim.. hiç gerek yok takmayın derim çok rahatsız edici bu kadar konforsuz olduğunu bilseydim ben de takmazdım belki sökerim
araçta 15 jant olunca da çok leylek gibi duruyor birazcık olsun o boşluğu azaltmak lazım aracı ilk aldığımda zaten 205 40 17 lastik araç 77bg olunca hem lastikler araca baya ağır geldi tüp biler şehir dışı 11 lt yaktı hem de konfor zaten yoktu hem lastik sert hem süspansiyon bu nedenle orjinale döndüm şimdi de tekrar yaylansam mı diye düşünüyorum15 inc jant varsa zaten yay takmaya gerek yok 16 flan olsa takılırdı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri