panjuru neden kasko karşılamıyor anlayamadım?
panjuru neden kasko karşılamıyor anlayamadım?
kardeş çok geçmiş olsun bu :locked: allah belasını versin. benimde kaputun üzerine imzasını atmış :locked: biri. bi yakalasam :locked::locked::locked:. ne bu güzelim Grande Punto'ların çektiği
Bende geçenlerde bizim sitenin önünde ön ızgarasız bi gp görmüştüm.Arkadaş beylikdüzü diyince şimdi acaba omuydu diyorum ama benim gördüğüm sanki siyahtı.
Migros arkası ADA 90 sitesi önüne araçla geldinizmi???
kesın benım arabadır bende mıgros arkasında oturyorum benım mavı
Geçmiş olsun ^^ hemen konunun altına bişi sorim ben tampon aldımyabunu kaskoya eklettirmem gerekiyor dimi birde nekadar isterler ekletmek icin bi fikri olan varmı ?
Konu HKNZHR tarafından (30/05/2007 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.
Tekrar geçmiş olsun
Bu arada bişey sorcam
Bu ön panjur nasıl sökülüyo, asılınca geliyomu?
o panjuru alacan o adamın..............
abi bu ne ya ne yapcan sen panjuru...........?????????????
geçmiş olsun kardeş ne denirki başka.......
biliyorum çok uzattım ama sorulara tam yanıt alamadım onun ıcın
cvp bekledığım sorular:
1-bahçelievler omsa tunınıgde 150 ytl çift panjur ust ve alt olarak buldum uygun mu yoksa pahalımı?sis far panjurları yok onun ıcın kotu durmaması ıcın mecburen sıs farı taktıracam mavi neon ısıklı 40 ytl de o artı ısçılık 50 150+40+50:240 ytl
2- maslakta daha uyguna bulabılırmıyım şirket ısmı veya tel varmı
3- ankaradakı arkadas sağolsun ben gondereyım makul bır fıyata demıs ama ben ıstanbuldayım havalesi kargosu zırtı pırtı derken gene orjınal panjura denk gelecek
sızın aranıza katıldığım ıcın cok memnun oldum artık buralardayız![]()
Geçmiş olsun...
gecmıs olsun abı bırsey soracam sankı bızım bu gplere savas acan bır orgutmu var anlayamadım yaontknow:
bende kendi kendime düşmüştür diye kafa yormuştum.demekki sırf benlik bi şey değilmiş benimde alt taraftaki panjur yokdemekkı benımkınıde caldılar
geçmiş olsun alper abi sey diecektim bana bi sticker gönderebilirmisin
geçmiş olsun
Konu OzzY tarafından (26/06/2007 Saat 03:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri