valla bir sürü çeşit var ilk geleni kopyaladım
valla bir sürü çeşit var ilk geleni kopyaladım
livin' on the edge
Ben bugün görüştüm arkadaşlar kendi aracıma yaptıracağım. Salı gibi yapılacak tamamlandıktan sonra aracın resimlerini eklerim. Ön taraf siyahtan başlayacak arkaya doğru kırmızı olacak çok güzel durdu siyah zeminde taslak inşallah gerçeği de hoş olur...
Şu modeli beğendim ;
![]()
Tampona kadar uzatmayacağım çünkü bizim tamponla bunlar farklı sadece yan kısımlar olacak. Kırmızıya ya beyaz yada siyah olur sanırım.
Bitince resimleri eklerim beğenenlere burada hazırlatıp kargolatabilirim de.
burda derken istanbulda goruyorum neresindesiniz yada nerede yaptırıyorsunuz acaba suan sıyah ıyı durur kanaatındeyım merakla sızın aracınızın resımlerını beklıyorum
Kartal da oturuyorum bakalım inşallah bende beklemedeyim salı akşamı eklerim resimleri.
Resimleri bekliyoruz![]()
bende bostancıdayım resımlerden sonra eger sızde yaptırdıgınız yerın adresını ve ucretı soylersenız bende bır ugrasmıs olurum![]()
bende düşünüyorum bundan yapmasını ama orjinal ölçülerini bilen warmıdır ?
istediğim şekil şuradaki gibi
ben arkadaşa çizdirdim bunu ama boyutlar lazım bana..
![]()
Konu edelsang tarafından (13/06/2011 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.
siz herseyı halletmısınız ben sizin yerinizde olsam elıme metreyı alır aracın ustunde olcer ve dırek tabelacıda yaptırırımbenım ıcınde sart oldu bos vaktımde ılk ıs yaptırmak olcak sıyahından
![]()
bende birkaç renk çalıştım siyah üzerine.
bu hafta sonu halledıcem taktım kafaya hazır gıtmısken ustunede sıyah serıt attırırım tamamdır![]()
Bende istiyorum bitane siyahından
Bi de genişlik için şu resime bakarak ortalama bir şey dene bilir mesela marşpiyleden başlamış kapının kıvrım noktasının 1-1,5 cm yukarısını kadar ne olursa
Konu alicons6 tarafından (13/06/2011 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.
bende düşünüyorum ama bi karar veremedim
vallla arkadaslar bende cok istiyorum yaptırmak ama benim araç ne beya zne siyah nede kırmızı metalik beyaz diye geciyor ama dikkatli bakıldığında buz beyazı veya çoook açık gri bu renge hangisi güzel gider acaba yapıldığında orjnal duracak sırıtma veya renk farklılığı yaratmicakaslında dikkat cekmicek ama arfaca bakıldığında gözden kaçmicak bir renk tonlaması olması gerekli bence
Arkadaslar isterseniz bir bakın benim hoşuma gitti sizce punto evo metalik beyaza yakısırmı
Fiat Abarth stickers racing stripes Assetto Corse 003 | eBay UK
güzell bence
noone knows that except both of us
bende yaptırmak ıstıyorum toplu yaptırılacaksa bende alabılırım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri