abi super durmus kazasiz belasiz ,)
imzam kurallara aykiri oldugu icin silindi
elma şekeri pekmez oldu artık
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
maşallah çok güzel olmus. Allah kaza bela vermesin
Realtime
arkadaşlar bunlar rüzgar sesi yapıyormuş, aşırı derecede kafa ağrıtıyormuş. ne derece doğru. arkadaşın renosunda hakikaten de rahatsız edici ses veriyordu. bizim araçların aerodinamik yapısına uygunmu. teşekkürler.
Aero dynamic yapısı uygun uctan içce gelip ortada birbirlerini kapatıyorlar arkaya doğru tekrar inceliyor , Renoya farklı bir model farklı bir marka takılmışsa bilemeyeceğim
ürün sipariş etmek isteyen arkdaşlar isterlerse buradan alabilirler..
Grande Punto Evo Mugen Cam Rzgarl Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
femoli, Ankara da olsma gelir senden alırdım ama İstanbulda olduğum için arabamara'ya gittim dün.Uygulamayı oraaki Ertuğrul isiminde genç bir kardeşimizle yaptık. Sınra kendi sitesine koyma için benim arabanın resmini çekmek istedi."Mankenlik ücreti olarak birşeyler" istedimAlabildiğim tek şey güzel bir tebessüm oldu
Tabi birde rüzgarlıkların faturası
Gelirken tem'de 130 km civarında hıza ulaştım.Rahatsız edici bir sesi yok.Camı neredeyse yarıya kadar açtığımda çarpar şekilde rüzgar geliyor.Üst kademelerde rüzgar yok, makul bir havalandırma sağlıyor.Uzun yolda fena olmayacak gibi. Görüntü olarak da oldukça hoş geldi bana
Kemal Oto'dan siparişi verdik ödememizi yaptık. Bekleyelim bakalım gelsin takıp fotoları yayınlayalım![]()
Konu xnode tarafından (25/05/2011 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.
Beneficium accipere libertatem est vendere
Beyaz'da nasıl duracağını merak edenler için fotoğraflar...
Araç zaten siyah beyaz olduğu için sanki aracın orjinal aksesuarıymış gibi duruyor..
Fena olmadı bence
![]()
Konu xnode tarafından (22/05/2011 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: fotoğraflar görünmüyor :(
[QUOTE=xnode;523820]Beyaz'da nasıl duracağını merak edenler için fotoğraflar...
Araç zaten siyah beyaz olduğu için sanki aracın orjinal aksesuarıymış gibi duruyor..
Fena olmadı bence
Walla süper durmuş siyah beyaz uyumu mükemmel güle güle kullanın...
beyazda çok iyi olmuş
siyah arabaya siyah aksesuar takılsa nasıl durur ki acaba? siyah 2 kapıda duruşu kırmızı ve beyazdaki gibi olur mu acaba? resmi olan araçlarda çok iyi durmuş. güle güle kullansınlar..
Bence siyahta da çok güzel durur. Araç zaten siyah, siyah rüzgarlık tamamlar.
Hayırlı Olsun çok yakışmış
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri