50 ytl çok para bence arkadaşler araştıralım derım
benim gp de siyah istesem kırmızı yı sidirebilrdim ama logo daki kırmızı biraz hareket katması amaçlı ama zevk işi bu iş oda olabilir logo güzel tabiii bir de araba punto ne taksan yakışır
birde Türk bayrağı abi kırmızı beyaz
kardeş bu işi sen münferit olarak değilde şöyle 30-40 takım gıbı pazarlık yap veya bır kaç reklamcı plaketçi dolaş fıyat al ger.çekten çok pahalı malıyetı nekı yahu
adamlara plaket yaptrıyorum ben 25 ytl 30 ytl bizim iş ondan daha basıt araştır toplu olarak haledelım şu işi
belki adet artarsa fiyat düşer diye tahmin ediyorum bir matbaacı arkadaşla görüştüm en az 100 adet istemen lazım dedi işin içine jantlarıda soksak her araç için 7 adet yapar yani 15 araç lazım eski logonun üstüne düşündüm onunla kimse uğraşmaz dedi
gökhana katılıyorum arkadaşlar.
yanlızca bize ait olan bir logo olması daha hoş ve güzel olur bence de.
abarth taktıran bi kac kisi war bence insanlar istedigini yaptırsın tabi bu bnm dusuncem ..
arkadaşlar araştırma yapabılırım memuruyet öncesı matbacılık yaptım yanı benım 2. mesleğim matbaacılık yapılacak işlem damla baskı dedikleri işlem yeterkı ne yapacaüımız konusunu netleştırelım bana sorarsanızda bızı sımgeleyen P hatfi olabılır ama dığer arkadaşlar ne derse kabulüm dür. yeterkı ne yapılacağına karara verelim...
aynen "p" gayet güzel ..bence de![]()
1-
2-
3-woyzeck
4-Bülent A.
5-Breakerman
6-OzzY
7-GP-07
8-EMRE
9-Bgrays
10-Ali Öztürk
11-vulas54
12-ghost rider
13-bahcelili_ali
14-Notorious
15-Auto engineeR
16- levcel
sanırım şimdilik bu ya bide benim çelik cantım yok yanlız![]()
1-
2-
3-woyzeck
4-Bülent A.
5-Breakerman
6-OzzY
7-GP-07
8-EMRE
9-Bgrays
10-Ali Öztürk
11-vulas54
12-ghost rider
13-bahcelili_ali
14-Notorious
15-Auto engineeR
16- levcel
17-BLACKPUNTO35
liste hazır sanırım ...
yurt dısından ıstetıcez arkadaslar fıat bayılerı logoyu getırmıyor...
1 Arkadaşimile Görüştüm Ingilterede Grande Punto Için 4 Adet Jant 1 ön 1 Arka Logo Olduğunu (abarth) Istersek Gönderebileceğini Söyledi 25 Pound Civarinda Olduğunu Tabii Gönderim Masrafida Olur Her Halde Oda Tutsun Tutsun 2 Pount Civarinda Tutarmiş
1-
2-
3-woyzeck
4-Bülent A.
5-Breakerman
6-OzzY
7-GP-07
8-EMRE
9-Bgrays
10-Ali Öztürk
11-vulas54
12-ghost rider
13-bahcelili_ali
14-Notorious
15-Auto engineeR
16- levcel
17-BLACKPUNTO35
18-smtg
bende varım..
liste kesinleşince getirtelim. ben kesinlikle bu işte warım.
22 paund du galiba 4 jant+ ön we arka.
direksiyon için de istiyorum ben yaw
Ben Ilk Etap Ta Tekrar Görüşeyim Adam Baksin Kaç Pount Diye Bu Arada Ingilterede Ki Arkadaşim Benim 20 Yillik Arkadaşim Yamuk Yapmaz Sağlamdir
haber bekliyoruz ..
--------------------------------------------------------------------------------
1-
2-
3-woyzeck
4-Bülent A.
5-Breakerman
6-OzzY
7-GP-07
8-EMRE
9-Bgrays
10-Ali Öztürk
11-vulas54
12-ghost rider
13-bahcelili_ali
14-Notorious
15-Auto engineeR
16- levcel
17-BLACKPUNTO35
18-smtg
19- kutlay
1-
2-
3-woyzeck
4-Bülent A.
5-Breakerman
6-OzzY
7-GP-07
8-EMRE
9-Bgrays
10-Ali Öztürk
11-vulas54
12-ghost rider
13-bahcelili_ali
14-Notorious
15-Auto engineeR
16- levcel
17-BLACKPUNTO35
18-smtg
19- kutlay
20-TSUNAMİ
beni de ekleyin arkadaşlar ( abarthlar çok hoş ) + kaç gündür burada hareket yok yoksa vazmı geçtiniz?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri