Bizim araçlara eklenebileceğini sanmıyorum... Lüks model araçlarda bu özellik mevcut... BMW videoda eklediğin gibi wolswagenlerde vs.
Sahsen sana katılıyorum... Bizde de olsa fena olmaz yani...
Arkadaşlar internette gördüm bazı araçlarda bu özellik var yani ilk anahtarı taktığınızda ibreler sonuna kadar gidip geliyor acaba bu özellik bizim araçlarımıza da eklenebilir mi?Bu tip şeyler baya hoşuma gidiyor çünkü.Teşekkürler.
YouTube - 2010 Volkswagen MKVI GTI Cluster Staging / Gauge Need Sweep
https://www.youtube.com/watch?v=XY0u...eature=related
Konu deniz6 tarafından (24/02/2011 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.
Bizim araçlara eklenebileceğini sanmıyorum... Lüks model araçlarda bu özellik mevcut... BMW videoda eklediğin gibi wolswagenlerde vs.
Sahsen sana katılıyorum... Bizde de olsa fena olmaz yani...
Tüh ya üzüldüm bizim araçlarda hiç çalıştırırken bi aksiyon yok şöyle bişeyler ötsün hareket etsin istiyor insan.![]()
evet güzel olurdu belki vardır dıye düşünüyorum mesela meganeII lerde trip tusuna basılı tutup calıstırdıgında göstergeler kendını test edıyor
bizimkilerde olacagını sanmıyorum...
oluyor ama akü bittiği zaman![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Yol bilgisayarına sahip Renault larda var bu test modu,lüks olmakla bir alakası yok yani...![]()
Opel'lerde de var bildiğim kadarıyla.
Test etse ne olur etmese ne olurTakılmayın arkadaşlar böyle şeylere. önemli olan arıza çıkarmaması bence. ki bizim arabalarımız taş gibi maaşallah. megane'a dayanıklılık konusunda on basar bence.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
olsa da olur olmasa da...
Arkadaşlar altınızdaki araç isteklerinize cevap veriyorsa boşverin takılmayın .İbreler sona vursa ne olur.Bırakın araba yolda sağlam gitsin.
Hararet göstergesinin ve benzın ıbresının yarısından gerı kalanı örümcek ağı bağladı benımkısının..İyi olurdu aslında
I ' m c a p u l i n g . . .
bence yazılımla alakalı. yazılımı olsa olur basit bişey
her insanın hoşuna giden ufak tefek şeyler vardır elbet deniz6 arkadaşımız ibrelerden hoşlanıyor bende yazılardan hoşlanırım mesela..
TSİ Jetta.
honda civic vtec-2 ve renault symbollerde de var bu özellik
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
bizimkilerdede var o özellik. akü bitmesine yakın hararet göstergesi sona vurup geri düşüyor zaten![]()
benım R6 yapıyo onu devir ibresi 0dan sonra 20 ye kadar ekrandakı dıjıtal gostergede komple yanıyo eski motosıkletım fz6 fazer da ıse devır dıjıtal olarak 0 15 e kadar yanıyodu km dıjıtalıde 0-299 sayıyodu![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri