Gp ısık
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel Merhaba,
Anladığım kadarıyla enini büyütüp kapaı fitilşne kadar genişleteceksiniz.
Kapı fitilinden önce bir bir tırnak (şerit) var. Onun üzerine yapıştırdınmı k.eşiğinin bir tarafı daha yüksekte olmuyormu?
Birde Bu yükseklik farkından dolayı arabayı yıkarken falan bu boşluğa su kaçması durumunda kapı eşiğinin ışıklarında bir sorun olmazmı?
Ersan bu soyledıklerını dusunmedım ama soyle bır durum geldı aklıma kapı kapanmasında sıkıntı olacakmı.Bu arada Megandakı uygulamada metal kısım ıle ledlı kıısm bırbırıne kaynak gıbı olmus sılıkon ıle yapsıtırılmıs sankı bır butun gıbı olmus ve su alması bence zor ama yınede bunuda gzo ardı etmeyecegım onerın ıcın tesekkurler
Zeynel KARACAN
Zeynel baya bi gelişme yaşanmış, olayı neredeyse çözmüşsünüz walla. Helal olsun, uğraşlarınız için teşekkürler tekrar. Ancak ben hala Evolarınkini beğeniyorum, Puntonun orjinal formunu yakalayamadık bir türlü, sen de Evolarınkini beğendin anladığım kadarıyla. Ondan mı alsak naapsak?![]()
Arkadaslar bugun duzgun bır fotograf makınası ıle cektım resımlerı
1.resımde esıgı fıtılın ıcıne sokmadım soyle bır durum geldı aklıma fıtılın onunde bılıyorsunuz bır yukseklık var esıgı o yukseklıge monte ettıgımızde esıgın kapıya yakın kısmı yuksekte kalıyor dıger yere gore acaba kapının kapanmasına sebe olurmu dıye fıtılın ıcıne yerlestırmeyıp 3.5 cm lık bır en genıslıgınde oldu
Resım 2-3-4- de o esıgı plastık kısıma yakınlastırdım ufaktan fıtılın ıcıne bırazda ıtekledım sızde fark edersenız asagıya dıgru bır egım olmus.Resım dorttekı gıbı fıtılın altına gırer ıse esıgın enı 3.5 cm den sarı kısıma kadar genısleyecek ama kapının kapanması ??
3.Resım 5-6-7 te ıse gp var usttaraf sıyah bantladım orasını bos kırmızı olarak dusunebılırsınız.Resım 7de paınt ıle kırmızı olduAma fıtılın oradakı tumseklık
4.Resım 8de ıse aksam cektım ama flastan dolayı mavı ısık gozukmuyor ama karanlıkta hos bır goruntusu var cıdden
Konu ZAK1980 tarafından (17/03/2011 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
dıgerlerı
Zeynel KARACAN
Valla Zeynel, kaç zamandır o kadar beyin fırtınası yaptın, değmiş, başarılı duruyor, güle güle kullan.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Aksam goruntusu
Zeynel KARACAN
zeynel hocam guzel cekmıssın..cok yakısmıs... sna bırsey soracagım bu telefonların ekranında seffaf koruyucu varya ondan kaplasak esıklerın ustunu hemde cızılmeden korumus oluruz ve krom cok guzel parlar. ne dersın...
Zeynel KARACAN
mat alımınyumu cumartsı ben getırım ama begenmeceklerıne kesın gozuyle bakıyorum.. mat alımınyum problem degıl yaparız...ama gormeden karar vermsınler....cumartesı aksam ankamalda bulususruz telden konusurz okey zeynel hocam...
bence malzeme olarak megane iyiydi,
GPler için fitilin altına sokup yazı orjinal şekilde yazılabilicekse daha iyi olur derim ama evolar için tırnaktan sonrasına yani ilk fotodaki gibi daha iyi olur gibi geldi bana.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Zeynel ve Engin kardeşlerim size birkaç sorum olacak;
1- Bu eşik fitilin altına girdiğinde kapının kapanması problem oluyor mu?
2- Fitilin altına monte edildiğinde eşik kalınlığı artacak mı, yani baştan beri konuşulan 3 cm den daha mı kalın olacak.
3- Eğer kalınlık artacaksa Grandeler için yapılacak olan "Punto" yazısı orjinaline uygun yapılabilir mi?
4- Evolar için olan Punto yazısındaki "O" harfinin kalınlığı azaltılıp diğerleriyle uyumlu hale gelirse çok daha şık olur diye düşünüyorum ne dersiniz?
Şimdilik bu kadar...
1- hayır cünkü butun aracların kapı ıle esık arası mınımum 10mm dır bızım esiklerın kalınlığı 5 mm dir
2- evet boy 45cm (450mm) en 3.5 cm (35mm) olacak ebatlar.
3- punto yazısının sadece p nın sapı uzatacagız kalan yazı orjınaldır.
4- ustekı gece resımlerıne bakarsanız evo nun punto yazısı boyları esıtır O nun kalınlığı dıgerleıyle aynıdır.
Konu kcnegemen tarafından (18/03/2011 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir.
Tolga aksamkı bulusmamızda megandakı gıbı buyuk olacak ve kapı fıtılının altına gıorecek p nın kuyruguda uzayacak,bastan berı olan 3cm olacak bıze 4 cm yanı buyuyecek,kapı gayet net bır sekılde kapanıyor megandakı gıbı olacagından su gecırmeyecek (Engının bana takacagı esıgı akvaryuma attıgımda balıklar yasıyorsa bılınkı hıc bır yerden su almıyor)
Bu arada punto orjınalındekı gıbı olsun demıssın orjınalındekı gıbı ıdı zaten sadece p nın kuyrugu kısaydı oda uzayacak.
Mat olayına gelınce mat kolay cızılıyor ve alımınyum teneke gıbı bır goruntusu var kısacası bızım foruma ozel yapılmıs ve orjınal gıbı olmasını cakma bır goruntu gozukmesını ıstemıyoruz ledler beyaz,kırmızı (Turuncu led yok pıyasada yaprak olarak ) ve mavıdır
Zeynel KARACAN
Yukarıdaki orjinal punto yazısı çok güzel olmuş.
Emeği geçen herkese çok teşekkür.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri