Arkadaslar dun Engın bey ıle yuzyuze gorusup sızlerın ve benım memnun kalmadıgımız yonlerını konustum.Forumda genel kanı su sekılde ıdı sıyah plastık kısımda olması ıstenıyordur Engıne anlattım ona ben yaprım yapmasına fakat Zeynel sızın aracların plastık kısımı boyuna cızgılı sılıkon veya yapıstırma yapıldıgında bu gırıntı cıkıntıdan dolayı uzun sure orada yapısmaz vıdalamak gerektıgındede o parcaya zarar verecegınden oda olmaz .Eger bu sıyah kısıma yapar ısek ömru kısa olur ve ınsanlar araca bıner ve ıner ıkende takılır kırılır yada yerınden oynar dıye ıfade ettı.
Bugun saat 18:00 da bulusmamızda katılan arkadaslarda baktı sıyah kısama olmayacagını Engın beyın belırttıgı kosullardan dolayı ve o sıyah kısımda 0.5 cm yukseklecegını soyledıler .
Bundan dolayıdırkı asagıdakı 3.5 cm lık yere yapılması daha uygun goruldu.Hatta bu kısımın esıgın enını 4- 4.5 cm ye cıkartarak esıgın oradakı lastıgının ıcıne (SARI renk) koyarak bırazdaha buyuk yapmayı dusunuyorum.Engın bey ıle bu hafta bır aksam (cuma-cumartesı)Ankamallde tekrardan bulusup konusacagız forumdan arkadaslarıda beklerım
Yer imleri