bu konu daha öncede tartışıldı heralde sonuç olumsuz
bu ara çok soru soruorm çünkü grande me sahip olmama az bi zaman kaldı ondan herkese çok çok teşekkür ediorm sorularımı yanıtladığı için..
bu yan aynaları içerden bi düğme ile kapamak mümkün mü yani renault megane larda olan gibi düğme ile katlanmalarını sağlayabilir miyiz
bu konu daha öncede tartışıldı heralde sonuç olumsuz
Benim aracımda yok ama en dolusunda varmıdır bilmiyorum benim aracım 1.4 77 hp Fire Active modeli.
sanmam bu mekanızma sonucta bır elektırık motoru ve ufak dişlilerden olusuyordur alt yapı olmadan oyle bır sıstemı olusturmak cok cok zor yapılsada ne kadar duzgun calısır ayrı konu
hayır böyle birşey soran çok oldu ama yukarıdaki yorumda olduğu gibi olumsuz yani
bende çok istedim bunuda fiatta yok buseat leonda var chevrolet captivada var hasta kalıyom arabalara
![]()
aman bi ayna yüzünden de fiat tan mı vazgeçcm ya![]()
ben gordum bı tane benzınlı puntoda kendı kapanıyo aynalar ıcerıden dugmeyLe![]()
Hadi Abisi .)
m3 tarzı bir ayna takarsan neden olmasın![]()
takılmazkı m3 ayna... nereye takıcan onu gpde aynalar kapıda![]()
Hadi Abisi .)
bende görmüştüm
o zmn yapılabilnir sadece bi megane dan ya da bmw lerden bu parçayı alcaz komple sistem o zmn vazgeçmek en iyisi![]()
şimdi baktım bravoların asist kit lerinde de varmış elektrik kumandalı ısıtmalı katlanabilir yan aynalar dio
katlanabilir demk içerden katlanıyo demk değilki![]()
TSİ Jetta.
o zmn o paketi almayınca katlanmıo mu yan aynalar o mu demek![]()
![]()
komik
öle şey olmaz die düşünüorm
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri