Bana 120 liraya mal oldu tavsiye ederim gerçekten...
Bana 120 liraya mal oldu tavsiye ederim gerçekten...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Güzel olmuş. Güle güle kullanın.
Bende 4 ay kadar önce yaptırdım ancak orj sykdome ebatlarında yani yarım olarak yapıldı. Dediğin gibi aracın görünümünü oldukça değiştirdi. Şu ana kadarda herhangi bir ceza durumu söz konusu olmadı. Vizede Haziran ayında o zamana kadar kullanırım. Eğer sorun olursa vize zamanı çıkartır sonra yeniden yaptırtırım.
tek çözüm bu yasemin hanım bende sıkıntı yaşamadım trafikte ama muayene belki sıkıntı olabilir ben sökmeden gidip bir deneyecegim bakalım ne çıkacak...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
SkyDome gibi duruyor,güle güle kullanın...
süper olmuş güle güle kullan... Eğer folyoyyu yaptırdığın yer gerçekten işi biliyorsa.. kapı direkleri ve ön tamponda ızgaraların arasında kalan kısmıda parlak ile kaplatmanı öneririm.. Kazasız sürüşler
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
maşallah nazar değmesin... güzel olmuş...
Katılıyorum direkler çok güzel oluyo garajımda resimleri var nasıl duracağını merak ediyorsanız bakabilirsiniz ben muayneyi yapar yapmaz gidip kaplatım yalnız yaparken plakanın yanına kırmızı şeritler çekmişlerdi onları beğenmedim söktüm şimdi daha güzel oldu kaplama için 100 tl anten söküp takma için 10 tl cam filmi için 40tl verdim
2008 Palio Sole 1.4 Fire Active Plus Pkt.
2008 Grande Punto 1.3 MultiJet Active
2011 Grande Punto 1.3 MultiJet Full Kit
çok güzel gerçekten
Birde Açılsa Ah Ah D:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri