ben de dun GP'min camlarini film kaplamak için ugrastim. Ilk etapta sadece ön yan camlari kapladim. Goruntu olarak tatminkar bir sonuc verdigini dusunuyorum. Ilk once genellikle duvar maskelemede kullanilan sari kagit bantlardan cama distan yapistirdim. Sonra filmi cam boyutuna uygun olarak folyodan kesip cama distan yapistirdim. Ardindan t bicagi ile filmi cama gore kestim. Biraz acele edince kesim pek duzgun olmadi. Bicakla filmi keserken sabirla ve itinayla kesmek lazim. Bantla da duzgun yapistirmak lazim cama. Banttan sokerken kirilmamasina dikkat etmek lazim. Sonra icerden camsil ile cami islatip filmi yapistirip havasini aldim.
Arka cam konusunda, camin kavisinden dolayi film dalga dalga oluyor biliyorsunuz. Tek parça olarak yapmak bana hala uygun gorunmuyor. Tam resiztans cizgisinden filmi ayirabilirseniz, disardan belli olmayacak bicimde uygulayabilirisniz diye tahmin ediyorum.
Diger yandan ben arka camimi filmsiz birakacagim, rezistans konusu midemi bulandirdigi icin cesaret edemiyorum. 8O
Yer imleri