Profilde öyle gözüküyor. 1.4 Fire sade olmadığı için öyle seçildi.
Edit : Şuan düzenleme yaptım. Dynamic seçtim.
1.4 Fire Active yada Dynamic kalmadı biliyorsun ki. Full kit li olduğu için Dynamic seçtim şuan..
demekki napacaksın çiğ kalmaması için aracını modlayacaksın ki stickerleri taşısın
bu arada senin aracın fun ama farların niye karartma değil
Profilde öyle gözüküyor. 1.4 Fire sade olmadığı için öyle seçildi.
Edit : Şuan düzenleme yaptım. Dynamic seçtim.
1.4 Fire Active yada Dynamic kalmadı biliyorsun ki. Full kit li olduğu için Dynamic seçtim şuan..
Konu exixiz tarafından (23/12/2010 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.
bu stıcker bende var güzel olmaz diye yapıştırmıyorum
çok güzel olmuş ama beyazı da denemek lazım
güzel olmuş ama ön tampondakiler olmamış ve orjinal abarthlarda ön tamponda sticker yokkiyada ben yanlış biliyorum
Ufukçum güle güle kullan kardeşim... Gayet güzel olmuş... Ön tampon biraz değişik olmuş ama senin hoşuna gidip beğendiysen sökme... Diğer arkadaşlarında dediği gibi kopmle dönsen daha tatlı durabilirdi... Kırmızıya beyaz sticker hiç gitmiyor...
Güzel olmuş ama ön tapona kadar gelmeseydi daha abrthılı bişi olcakmış =) bu arada 23.12.2010 saat 20:00 sularında buçuktepede gördüm seni aşağı iniyodun bunu söylememin sebebide sonra deme edirne içinde hiç göremiyoruz![]()
Teşekkürler arkadaşlar.
Allah allah hatırlayamadım 22.12.2010 olmasın o.![]()
Şu fotoğraftan esinlenerek böyle bir işe kalkıştım arkadaşlar.
Boyutlar tutmayabilir. Çünkü boyutlarını kendim yaptım.
Ön Tampon Abarth Tampon olduğu için farklı duruyor. Bende yok Abarth tampon.![]()
olabilir ama bn 23ü diye hatılıyorumçünkü o akşam 23üydüsenin yanlışın olabilir ama sorun değil tarih ve zaman önemli olan gördünmü gördün sorun yok
)))
Emre merak ettiğim birşey var ve sana sormak istiyorum.
Ön ve Arka tamponlarında bulunan çeki demir kapakları siyaha boyatmışsın ve ok çıkartmışsın "buradan" der gibi ne anlama geliyor onlar?
Ufuk bey bilmiyorunuz galiba edirnede mahhalli yarışlara katılıyoruz.Ayrıca yarışlarda bilmem izledinizmi ama genellikle yarış arabalarında öle yapıyorlar ordan gelen bi esinti![]()
güzel olmuş gerçekten bende yaptırmak istiyorum nasıl yaptırabilirim .
hortlatayım konuyu biraz,bu stickerdan bende istiyorum abi, kes gönder ben yapıştırırım, ücreti ne olur ?
güzel olmus ufuk beyaz olsa daha farklı bir görünüm olur benim aracım siyah stickirdan nerde bula bilirim bende yaptırmak istiyorum yardımlarınız için tesekkürler
işte beyaz.....
çok güzel olmuş güle güle kullan..
bende beyaz evo var bende düşününüyorum sticker yaptırmayı senin resimlere bakınca dahada netleşti herşey kafamda takıldığım bi şey var fikir bekliyorum
Beyaz Punto Evo için kırmızı folyo mu ? - Siyah folyo mu ? yapmalıyım....
beyaz yapsan çok hoş olurdu bide tampon gerçekten bozmuş.bizde yaptıralım yardımcı ol?
yaw ufuk arabayı önce bir yıkasaydında sonra fotoları çekseydin keşke![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri