17 inç uygun olur performans onlarda .
Konu querizma35 tarafından (04/12/2010 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.
17 inç uygun olur performans onlarda .
ben bir ara çok bakmıştım jantlara benim önerim bu jant'ın haricinde başka jantlar belki hoşunuza gider
![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
bence güzel 17 kullanmadım hiiç ben 16 kullanıyorum
16 al bence...
sürtme janttan yapmaz lastikten yapar 17 jant için eğer arabayı çok sık kullanmıyorsanız 205/40/17 eğer sürekli kullanıyorsanız vede kullandığınız yollar bozuk ise 205/45/17 tavsiye ederim
birde resimdeki jant güzel hoş bir jant ne akdar fiyat aldınız?
Gerçekten çok kararsızım. Özellikle boyut konusunda, yarın bir anlık kararla alıcam artık. 17" te konforu unut diye söyledi jantı alacak oldugum yer. Bakalım artık hayırlısı... Bu arada "siyahinci83" ilk resimdeki jantta hoş duruyor.
17 jantta konfor ister istemez bozulur birde siz yay takıcam diyorsunuz konforu unutun derim![]()
800 lira fiyatı. Bugun taktıracaktım kararsızım diye yarın gel konusalım dedi jantı satan kişiyollar evet çok bozuk. Birde spor helezon taktırcam 3.5 luk mu 5 lıkmı taktırmalıyım ?
StrawBeeRy, sizin aracınızdaki jantlar kaç inç ? Birde spor yay kullanıyormusunuz?
iyi fiyat lastiği hangi ölçüde alıcağınıza bağlı 5 cm yayla 40 yanak alırsanız arkaya 3 kişide binse sürtmez ama 45 yanakta arkada 3 kişi varken bozuk yollarda sürter defalarcca çeşitli puntolarda denedim kimse 45 yanakta arkada 3 kişi varken sürtme yapmaz demesinama 3.5 cm takarsanız lastiğiniz ne olursa olsun sürtme yapmaz.
birde lastik olarak 205/40/17 alın 215/40/17 alırsanız 5 cm yayda sürtme yapar..
jantlar 17 inç yaylar 5 cm eibach ve amortisör sertleştirme var
Yarın, büyük ihtimalle 17" 205*45*17 ve 3.5 cm eirbach spor yay alarak. Aracımda yapacak olduklarımın buyuk bır bolumunu tamamlamıs olacagım![]()
yaylı halinin resmi yok daha çekme imkanım olmadı zaten yayaları takalı daha iki gün oldu pazar buluşma var orda çekicaz kısmetse
yaysız halini istersen var
Bu Ve Daha Çok Dilimli Modellere Hastayım Ve Çok Yakışıyor Bence...
buyurun
![]()
bence o jant gitmemiş şakir abinin gösterdiği jantlar daha çok iş yapar bi de jantı alırken çamurluktan çok fazla çıkmıcak birşey 5 lik yay takarsan sürtebilir bi de hafif olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri