Evt Biliorum Çok Yakışıo Ama Replica Zaten:D
Printable View
jant takınca lastiğin tabanı arttıkça ve motor performası o kadar düşücektir.ayrıca konforun düşmesi yanına ekleyebiliriz.sadece görsellikte kalıcak haberiniz olsun.eğer alıcaksanız acele etmeyin sık eleyip ince dokuyun yapacağınız değişiklik görsellikte arabanızı iyi veya kötü yönde değiştiricek.hayırlısı olsun.
size katılmıyorum aracın gücünde hiiç bir düşüş yok daha doğrusu taban genişledikce yol tutuş bi okadar artıyor dikkat edilmesi gereken olay bence jantın hafifliği
Torku yüksek araç kaldırır ama fire motor dizelin kaldıracağı kadar kaldırmaz 17 jantı.Yakıt tüketimi artacak ve motorun performansı düşecek. (taban genişledikce sürtünmeye daha çok enerji harcayacaksınız) Viraj ve yol tutuş konusunda size aynen katılıyorum.Bence taban genişliği performansta ağırlıktan daha fazla hissedilir. Bu uygulamaların hepsi kişiden kişiye ve beklentilere göre değişken.
Arkadaşlar konuyla ilgisi yok ama hazır jant ve lastikle ilgili bir konu yakalamışken sormak istedim. şu an araçta 185-65-r15 lastikler var. Bunları hidrojen ile 32 psi yaptırdım ama bana azmış gibi geliyor 32 siz nasıl kullanıyorsunuz? 36 fazla mı gelir?
atalay t jet jantlarından tecrübeyle sbttir 1.4 8v de farkettiiryo 1.3 multijetin torku yüksek olduğu için hissettirmiyo eşek gibi oluyo :)
t-jet jantı farkettirir tabi 11 kilo lastikle beraber 15-16 oluyordur :)
yuh one öyle ya 15 kilo jant lastikmi olur *4 desek 60 kilo yapar
her jantta 4 kilo farketse bu mu çok hissedilir yoksa tabanın genişliğimi?
Yarın, izmirde gezmedik lastikçi, jantçı bırakmıyacağım anlaşılan iyice bir araştırma yapayım öyle alayım...
Jant ve lastikleri aldım, eicbach 5cm yaylarla birlikte taktırdım. Yolda gelirken arabada 3 kişiydik yeşildere yolunda 3 kere arkası sürttü hemen aradım aldığım yeri bana sürtmez demişti. Bunu belirttim, pazartesi gel davlumbazlarla ilgili bir sorundur dedi hallettirelim dedi. Bir, iki haftaya 1- 1.5 parmak daha düşcek 3cm ile değiştirtsem mi acaba ?
205/45/17 Üstüne basa basa sordum orda satan kişiye sürtmez dedi ön taraflar daha çok iner ama 3.5 da ve 5 te arkalar en aynı şekilde düşer dedi. Yarın olmazsa bunları söktürüp 3.5 luk taktırcam, sonucta ben soyledıgım halde satan kişi yonlendırdı benı degıstırırler umarım.
Srkshop tan aldım, değiştirtcem yarın sorun çıkartcaklarını sanmıyorum.