Femolinin yeni göstergesi demiş bende o yüzden dedim
Femolinin yeni göstergesi demiş bende o yüzden dedim
Rica ederim Ayhan. Senin aklın Bursa buluşmasında şu anda ondan gözünden kaçmıştır
Ne kıskanacam seni be.. Sanki bi tek sen de var. hıhhh![]()
Benim ledlerim yok ki benim konuma yorum yazsın
Hadi 1,5 yıl sonra bir daha diyeyim bari. Güle güle kullan![]()
arkadaşlar dün akşam iş çıkışında aracımı bir aksesuarcıya götürdüm panel ışıklandırmaları için.derdimi anlattım ve aynısını yaparız dedi (femoli den görselleri almıştım) adam başladı pırkalamaya ve paneli zar zor bela söktü benim de içim gitti tabiki. Sonuçta yapamadı, bunlarda filim var kendinden sarı ışıklar, kapı kollarındaki düğmelere bilmem ne yapmak lazım bi sürü şey saydı ve bende sinirlenip çıktım.
Bana bursada bu işi temiz bir şekilde yapacak arkadaşlar lazım ( önceden punto ön panelini açmış bir arkadaş)
beşyolda Kükün oto var Vedat abi bu işi asıl çıkaran kişi kendisidir kendi puntosu dahil bir çok aracada uygulamıştır benim selamımı söyle sana yardımcı olacaktır olmazsa beraberde gideriz fiyat konusundada yardımcı olurum
arkadaşlar bilmediğiniz kişilere ben yaparım diyen kişilere böyle önemli parçaları söktürmeyin size maliyeti çok yüksek bir şekilde geridönebilir
oooo çok güzel olur ya. nezaman görüşüp gidebiliriz acaba benim iş yerim ünlü cadde de setbaşı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri