femoli yeni egzos uçları varmı gelen ?
bende kat iptali düz boru var ucundada egsoz ucu var her ne kadar pancar motoru gibi ses çıkarsada tatmin edici
videosu var ama ilk taktığımızda çekmiştik şimdi daha fazla çıkıyor
Deneme amaçlı | İzlesene.com
femoli yeni egzos uçları varmı gelen ?
evet orcun var yeni gelenler . makineyi unutmuşum yarın getirip fotolarını çekip siteye koyacağım bir kaç arkdaşımız daha sordu![]()
Hadi bakalım bekliyoruz. Millet kazanacığına ekmeği sen kazan abicim. Beğendiğim olursa bende alabilirim bir tane.
Kesinlikle Chrome Geniş Düz İçi Boş Eksoz Ucu diyorum.
Bu eksoz ucu aracın arka görünümünü gerçekten değiştiriyor bence.
Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
Yarın çekcem arkdaşlar yarın bir konu açarım bütün fotoları yerleştiririm![]()
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...to-ankara.html
buraya ekledim arkdaşlar
kusura bakma ne zaman geleceğini bilmiyordum inanolmayan parçaları temin etmeye çalışıyorum ama elimizden geldiği kadar
![]()
benim de eksoz ucuna ihtiyacım var ilgili mesaj larınınızı bekliyorum birde pedal takımları almak istiyorum mersinde uygun bir adres bilen varsa cevap bekliyorum
tabiki femoli
Pedal Takımı Pedal Seti Kemal Oto
bu egsoz ucları hakkında fıyat verebılır mısını arkadaslar ben cok yenıyımde bu konularda
bende yerli üretim orjinal egzoz ucu var bazen hoşuma gidiyor bazen tuhaf gözüküyor yazın değiştiricem
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Merhaba arkadaşlar buda benim egzozum [ATTACH]Eklenti 19051[/ATTACH]
en güzel özelliği fotoda ön susturucu kapağı yok o olmadığı zaman çok güzel ses veriyor ama onu takınca susuyor bu özelliğini seviyorum uzun yolda kafa sisirmiyor hem evomoda yakıştı..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri