Bende alıcıyım orjinal malzeme ise dediğim gibi
toplu alım düşünürseniz ben serkanla direk kendim irtibata geebilirim fiyat konusunda yapabileceği ne varsa yapar ondan şüphem yok
Bende alıcıyım orjinal malzeme ise dediğim gibi
3 de olabilirtaksit felan yapıyomudur.
Puntolojik
benden 2 takım kesin uygun fiyat söylerse tabi farlarım yok yaw acil lazım![]()
bonus a bölebiliyor diyebiliyorum ama. yarın serkanla görüşür size net fiyat ve taksit konusunda net birşey yazarım. böle giderse sanırım 3-5 tane alınır gibi![]()
Sis farlarını almayı düşünüyordum bu ay ama bunu görünce aklım kaldı sisler başka bahara kalacak gibi![]()
Puntolojik
haber bekliyoruz olabildiğince uygun fiyat versin dükkandan müşteride bağlarım ben ona bayrampaşada çok punto var çoğuda müşterimiz ama foruma üye değiller
Serkanıda üye yaparız buraya![]()
![]()
Puntolojik
Krom tabanlı var mı birde onuda öğrenebilirsek sevnirim
üye olsun tabi yardımcı oluruz her konuda
Uygun fiyat çıkarsa stokları eritir![]()
yarın çözeriz bu konuyu
şu model çok hoşuma gitti.
![]()
Puntolojik
Biraz sabır ay sonu gibi chrome ve siyahı elimizde olacak gibi şimdiden yazmayayım dedim ama maşallah hemen konu açılmış
Elimzde olanlar
450 tl Drl Day Light Junyan
Angel Far Sİyah 295 Tl
Angel Far Chrome 275 TL
Dectane Daylight Fiyat Ortalama 550 - 590 Tl (Ay sonu)
Gelecek olanlar
![]()
Konu femoli tarafından (02/11/2010 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
fiyat kesinleşince tekrar görüşelim femoli gelince bilgi verirsin.
Konu JASMINE tarafından (02/11/2010 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
pardon emre düzelttimkarışıklık olmuş...
ne yani sadece sekil farkımıbence beninki daha güzel
sevmedim dectaneyi
birde ne dicem abi bendeki modelin sinyalinin ledli olanı var one diye geçiyor
Day light diye geçiyor fakat ekstra bir ismi yok sadece stock no değişik.. aslında sinyalide ledlilerden gelecekti fakat sadece led farkı bir dünya olduğu için getirtmedik![]()
Arkadaslar Junyan ları Dectane ile bir tutmayın bunların mercekleri daha kaliteli orjinal yükseklik ayar motoru mevcut üstünde kalite farkı var herşeyin ötesinde
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri