niyeyse bende kendimi hep h&r ci olarak görüyorum :D
Printable View
niyeyse bende kendimi hep h&r ci olarak görüyorum :D
orhan kardeşim o yaylar bela. ben marka olarak ; eibach ve H&R öneririm. iki marka arasında kıyaslama yaparsakta , eibach serttir ve yol tutuşu başarılır. H&R yumuşaktır konfordan fazla ödün vermezsin ve tabi yol tutuşuda güzel. sen kendi seçimini kendin yapacaksın aracını sadece yay ile basmak istiyorsan maximum yapabilecegin; 5 lik H&R (BENZİNLİ MODELLER İÇİN OLANINI) alacaksın ki aracın diesel oldugundan baya bi düsecek. bu eibach ta olabilir. ama kesinlikle benzinli modelini tercih et.
Onu bende düşünmüştüm benzinli için olan modelini alayım daha fazla dişer diye ama sonrada kendi kendime ulan yerleri felan farklıdır elimde patlamasın diye vazgeçmiştim :)
H&R sordurtayım bakalım bulabilirse H&R alayım olmazsa Eibach'ın ürünleri vardı vazen Eibach alırım, ama benim korkum yine düşmesini beğenmeyip kesmeye kalkmam inşallah yayları :D
orhan abi benim msn ni eklermisin bir şey konuşmam lazım mert0584_@hotmail.com
Orhan arasydin keske ..
Eyvallah Tolga.Bakalım düşündüğüm paraya Mert satacakmı yayları.
bende aracıma dızel 5 cm eıbach taktım ama ole bı dusme fln yok 1 oldu nerdeyse hala yuksekk nıe bole oluyor anlamadım ılla camurlugu kapatmak ıcın 17 koymak gerekıyor..
Rahatsız etmek istemedim abi ya Kızılay'ın üstünde bi yerde D&R'ın cafe tarzı biryer vardı orda takıldım 1-2 saat, sonra arkadaşlar geldi bi Anıtkabir yaptık ordanda direk yola düştük zaten. Bir dahaki sefere artık :)
Bu gün H&R veya Eibach siparişi vermek için arıyacam arkadaşı bakalım hangisini bulabilecekler...
Tekrardan selam herkeze, bu gün Eibach 50mm sport yaylarım geldi servise bıraktım aracımı ama bunlarda Coilex'ler ile aynı boy dedi servisteki arkadaşım moralim bozuldu şimdi :(
Tecrübelerinize danışmak istiyorum bu yayları takınca araç düşermi yinede?
Arkadaşlar yayları taktırttım Eibach 50mm Sport Line kırmızı olanlarından koduda 213001002VA önlerdekiler 213001002HA arkadakiler. Kutunun üstünde de Sportline FIAT Grande Punto (199) E20-30-010-022 yazıyor
Ama 3 parmak boşluk var lastikle çamurluk arasında :wallbash:
Birde bendeki lastikler 40 yanak bu yüzden düşmedi gibi gösteriyor olabilirmi?
Ya zırt pırt mesaj atıyorum ama ben 50mm istemiştim bana galiba yine yanlış yay verdiler,
FIAT GRANDE PUNTO HELEZON KIT - EIBACH SPORTLINE SPOR YAY [E20-30-010-02-22] | EIBACH SPOR YAY - SÜSPANSİYON - OtoSuperMarket.com : Oto Yedek Parça | Oto Aksesuar | Oto Modifiye | Oto Tuning şu galiba bendeki yaylar araba inmiyor tabiii :wallbash:
bende birşey sormak istiyorum ..aracımı düşürme dusuncesındeyım fakat amortisör'leri kestirsem ne olur bi sakıncası olurmu sizce_?_? :S:S
Valla ben 400TL para harcadım ama istediğim gibi düşmedi aracım gitti boşu boşuna o kadar para :(
En iyisi kestir helezonları daha ucuza maal olur
bütün konfor iptal olurmu pekı_?
Tabiiki :)
Ama ben kafayı sıyırma noktasındayım şu anda 1 ay kadar kullanıcam eğer Eibach'lar da istediğim kadar düşürmezse aracı ya Eibach'ları yada orjinal yayları kestiricem artık.