Erdem abicim öncelikle borcun bitmesine sevindim.

Ben şahsi fikirlerimi paylaşıcam;
-öncelikle jantlarla başla (jant alırken orjinal jant ölçülerine en yakın ölçülü bir jant al ki daha sonra yay taktıgında davlumbazlar sürtme yapmasın. Benim başıma geldi ve 2 kez jant aldım VE JANT ALIRKEN BÜYÜK EBAT VE KÜÇÜK YANAK ÖLÇÜSÜ TERCİH EDERSEN DAHA BAŞARILI BİR GÖRSELLİK KAZANIRSIN)
-aracına güzel bir h&r 5 cm lik yay (merak etme bizim araçlar 5 cm le bile fazla düşmüyor) al,
-camlara 1 numara cam filmi,
-sonra aracın etrafında ne kadar yazı vs. Varsa sök.
-ön arka ister logo iptali yap istersen abartlogo yap ama sticker yapma orjinal abart logo olmalı.
-plakaları app yap.
-Son olarak xenon yapabilirsin.
benim kendi aracıma uyguladıgım ufak değişiklikler. ve bana sorarsan bundan sonrasını yapma derim. tabi zevk meselesi. sakın tampon eki felan almaya kalkma pişman olursun. orjinal kit almak istersen al ama sadece orjinal nfs tampon eki bile 600-700 tl diye biliyorum yanlış fiyat tahmininde bulunmuş olabilirim. kaldı ki fiber malzeme 2 günde patlar çatlar.
ve son olarak hem ses hemde görsel açıdan bir ses sistemi yapabilirsin örnegin benim tesisatı yapan arkadaşın puntosu gibi; bu arada kendi ses sistemime ek olarak bu sistemi satın almayı düsünüyorum ama biraz sermaye gerekiyo

Yer imleri