bence aynalara kırmızı folyo kapı kollarınıda araç rengine boyatırsanız süper olur
arkadaşlar
yarın sanayiye gidecem ayne ve kapı kollarını folyo yaptırmayı düşünüyorum karbon kaplamamı yaptırsam aliminyum folyomu karar veremiyorum sizlerinde fikirleri önemli benim için fikir beyan ederseniz sevinirim
aynaları kırmızı yapsam diyede düşünüyorum ama kapı kollarıda kırmızı olursa kötü görünür heralde![]()
bence aynalara kırmızı folyo kapı kollarınıda araç rengine boyatırsanız süper olur
aynalar kırmızı kapı kolları araç rengine boyat abi... yada aliminyum folyo.. ama aynalar mutlaka kırmızı olsun...
kapı kollarını boyatma işi sıkıntılı iş benim boyacı arkadaş biraz gıcıktır oynar durur 4 kol için 3 gün arabasız bırakır beni bu yüzden boya işine girmeyi pek düşünmüyorum![]()
kapı kollarını daha önce kaplatan var mı bilmiyorum ama kaplama pek sağlıklı olmaz orada adem abi.. Erkan almıştı paslanmaz çelik onlardan düşünmezmisin....
erkanla bi görüşüyüm fikrinizi zikrini öğreniyim
komple nikelaj düşünmüyor değilim aslında kapı kolu bağaj çıtası cam çıtaları 250 tl fiyat veriyorlar aynalarda kırmızı oldumu süper olur aslında ama 250 tl çok para bu aralar![]()
Femoli ye danışşsana abi fiyatları çok uygun...
femoli kardeşimizde krom yokmuş
Aynalara Yarım Dama desen yaptım beyaz çok güzel durdu aracımda . ziyaretime gelipde görenler oldu aracımı.resim eklim dicem ama iş yogunlundan ekleyemicem maleseef.
https://www.omsaline.com/Tr/Page-c.a...id=13&mdlid=37
resimdeki gp de çok hoş durmuş renk farkınıda göz önünde bulundurmak lazım
senin arabada böyle güzel durur esercim![]()
ben sadece kapı eşiği alıcam abi. başka bir şey düşünmüyorum...
erkan ile görüştüm resimleri var burda güzel olmuş bence.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...istiyorum.html
adem abi merhaba bende senin gibi kapı kolları boyatmak istedim ama activelerde sonradan boya olayı bazen atıyor dediler bende 4 kapıyada komple krom kaplama omsaline marka krom uyguladım ve 120 sene paslanmaz garantisi verdiler manisa- salihli ilçesinde uygulansı ısıtıp yapıştırıyorlar çok güzel oldu resemlerimi en kısa zamnda eklerim fiyata gelinde 4 kapı komple 50 tl fiyatta çok uygun yakında cam çıtası ve bagajıda yapacağım ben sana kapı kollarını tavsiye ederim
Omsaline ürünlerinden şaşmamak lazim zira çok sağlam ürünler yapıyorlar. Kaliteli yani bizzat test edip onayladım![]()
Artık Fiorinolu
omsaline ürünlerini aldım ve birde uyguladım resimleri ekleyecem inş.![]()
hadi bakalım hayırlı olsun.... adem abi.. bekliyoruz resimleri...
az sonra çekecem resimleri arkadaşlar...
sis farı ve xenon far eksik sadece![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (27/07/2010 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Ard arda mesaj göndermeyiniz.
Güzel olmuş emeğinize sağlık.
Abi ellerine sağlık süper olmuş Ayna kapaklarını temin etmem lazım![]()
Artık Fiorinolu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri