ilk resimdeki daha güzel duruyor![]()
linkteki jantları aracıma photoshopla uyguladım ama çok kararsızım bu renge nasıl bir seçim yapmalıyım?
eski aracımdan 5 kollu jantım hiç yakışmadı ama böyle 7-8 kollular hoşuma gitmiyor değil 15 mi 16 mı almalıyım, ince yanak kullanamam geniş taban nasıl etkiler? lastikleri üzerinde dahamı uygun olur? kışa doğru kışlıkda alıcam bütçeyi de düşünmem lazım.
hiç bir fikrim yok kafam baya karışık anlayacağınız üzerebana bi yardımcı olursanız çok memnun olurum.
195/55/15
195/55/16
Konu onurrun tarafından (13/07/2010 Saat 03:40 ) değiştirilmiştir.
ilk resimdeki daha güzel duruyor![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Benimde oyum ilk fotodaki jant olurdu 16" daha güzel durur bence
ilk foto daki 15" ben biraz büyük yapmışım photoshop daresimlere uzaktan bakınca da 16" daha dikkat cekici duruyo gibi fiyatlar normal mi sizce?
evet ilk resimdeki jant...
ben şundan yanayım biraz daha araştırma yapın bence.. ne 15 jantlar var kendini 17 gibi gösteriyo ne 17 janltlar var 16 gibi gösteriyo..bence farklı şekilleri deneyin aracınıza..ben ikisinide beğenmedim![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Bence de biraz daha araştırma yapın. Bunların ikiside güzel değil..
2.ilandaki 5 bijon bizim araclara olmaz diye biliyorum.
EVOEVOEVOEVOEVO
Fiyat normal gözüküyor aynı miktarlarda alternatif jant bakabilirsiniz![]()
janlarım 4x100 bijon aralıklıdır bilginiz olsun
www.elektrony.cz adresinde aracınıza uygun bircok desen bulabilirsiniz.
İkisi de ideal değil, daha farklı model seçeneklerine yönelin.
15 ya da 16 almanız size kalan bir durum, ikisi de yakıt tüketimini optimumda tutan ölçüler. Ben 7 ay önce 15 aldım, şimdi alsam 16'yı tercih ederdim. Yanak genişliğini ülkemizin afganistan yollarını aratmayan yollarında 60'tan aşağıya düşürmemenizi öneririm, boş yere başınız ağrımasın.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
senin jantlar da güzel abi..hoş gösteriyo arabayı
Sağol cankuş, teveccülerinize layık olmaya çalışıyoruz![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Fırat arkadaşıma aynen katılıyorum bence aynı fiyata yada az daha fark vererek çok daha güzel jantlar bulabilir ve daha hoş bir görüntü elde edebilirsin.Birde eğer konfordan vazgeçmem diyorsan 16 inch 50-55 yanak tercih edebilrisin ama daha spor bir görüntü istiyorsan 17 ınch 215-205 taban 40 yanak tabi spor yay da şart.
Konu style07 tarafından (13/07/2010 Saat 15:09 ) değiştirilmiştir.
yardımlarınız için teşekkür ederim 16" 55 yanak almaya karar verdim www.elektrony.cz siteyi inceledim hangi tarz-model alma konusunda kafam iyice karıştı
birde benim eski arabanın 14" mam marka 5 kol jantları satabilirmiyim, ne eder acaba?
16" likler güzel bence bizim renklere beyaz ve sarı jantlar guzel gidiyor..
jant arabayı gösteren en güzel detaylardan birisidir çok dikkat etmeni tavsiye ederim . araçta siyah film olduğundan siyah jantlarda yakışır rengi açık olmasına rağmen biraz boğar arabayı.bilezik falan takıyım deme çok sorun yaşarsın.çok kollu jantın daha güzel duracağı görüşündeyim
bir bunu düşün derim benim çok hoşuma gidiyor..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri