Daha önce forumdan bir kaç arkadaşımız siyah raaçlarına kırmızı şerit attırdı ve oldukça hoş oldu.![]()
Daha önce forumdan bir kaç arkadaşımız siyah raaçlarına kırmızı şerit attırdı ve oldukça hoş oldu.![]()
yaptıracaklarına kesınlıkle katılmıyorum..tabi benım zevkıme gore konusuyorum..gri şerit bi kere siyah tonudur kesınlıkle kendını göstermez..özelliklede arka bagaj şerit uygulamaları aracın görselliğini tamamen bozmaktadır kanımca..benım aracımda siyah ben bunları dusunmezdım şuan için arkaya sadece abarth logosu dusunuyorum..birde led stopla beraber işlem tamam şimdilik daha sonralarıda meliset tampon ve egzos aplikasyonu ıle iş bıter
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
öncelikle tesekkür ettim, ledli stop benimde aklımda ama orjinal stoplarıda seviyorum bu yüzden bu değişime pek sıcak bakmıyorum kırmızı siyahla güzel bi kombinasyon ama çok dikkat çekici oluyo die karamsarlığım var ama dediğim gibi kafam hala karısık puntolarımız gerçekten güzel araçlar bu güzellik bozulurmu diye bi karamsarlık oluşuyo bende bu yüzden fikir istiyorum sizdentampon eki ve el yapımı egsozla son susturucu mevcut arabamda işi tamamlamışmıyım yani
Yfrog Image : yfrog.com/5854204191j
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri