arkadaşlar artık puntom saçlarına kavuştu...kesinlikle tavan folyoyu tavsiye ediyorumm arabayı direk değiştiriyor...![]()
arkadaşlar artık puntom saçlarına kavuştu...kesinlikle tavan folyoyu tavsiye ediyorumm arabayı direk değiştiriyor...![]()
guzel olmus ama muayenede sorun oluyormus heralde . ve orjınal boya deılse boyayı kaldırıyormus
Hadi Abisi .)
kardeşim beğendiğin için teşekkür ederim...arabam 2011 model muayeneye daha 3 sene var boyada orsinal boya...![]()
güzel olmuş
bence çok hoş olmuş, ben evet diyorum![]()
maşallah ..
TSİ Jetta.
cezası ne bunun...? çok güzel duruyor ve işi bilen*ler boya hakkındaki tecrübeleri var ise görüşleni bekliyorum...şimdiden tşkler...
öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar...reklamcılar 70-80 liraya yapıyor ama ben camcıya işi bilene 120 liraya yaptırdım adam kendi sıfır opel corsasınada yapmış ve benden sonra yine sıfır olan opel insignaya yaptılar boyaya zarar vermeyeceğine ve kullandığı ürünün kaliteli,garantili olduğunu söyledi bende ona güvenerekten yaptırdım
maşallah güzel olmuş
Harika olmuş güle güle kullan...
çok hoş durmuşbirde plaka altına 2 ızgara arasına siyah folyo olsa birbirini tamamlar çok daha güzel durur
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
arkadaşlar çok teşekkür ederim...bu arada 16 jant takmak istiyorum çok kollu mu takayım yeni fiestanın jantlarından yoksa 5 kol jant mı takayım?yorumlarınızı bekliyorumm
fiestanın t-jet jantına benzer jantı war ondan takabilirsn..
Hadi Abisi .)
bu jantı diyorsun sanırımm
Saçlar yakışmış.. Bende bir ara niyetlenmiştim.. Bu arada nekadara mal oldu..
BY Turbo SPORT 150 HP
bende niyetlendim ama daha erken![]()
bundan dıyorum gosterdıgın de gıder ama bu daha guzel yakısıyor
Hadi Abisi .)
cidden çok güzel olmuş ya....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri