kardeş bence çok hoş olur..
Printable View
kardeş bence çok hoş olur..
bunu kalıp halinde tek parça yapılması gerekiyor awd o şeritlerden yaptımda koşeleri dönerken olmuyor çok boşa giderdim ben ısıttım eğdim o kadar kalitesiz olduki söktüm gerçek chrom olması gerek ve grininkinden biraz daha ince güzel durur
aslında dediğin gibi kalıp olsa daha sağlam olurda maliyet çok yüksek olur astarı yüzünden pahalıya gelir zaten ben bıraktım mod. işini artık cebime harçılk benzin parası kalmıyo :mad:
benim chip tuning ve modifiye için konu başlığı açtığım firma çok rahatlıkla ve maliyeti yüksek olmadan yapar galiba bunu.
isterseniz bununla ilgili olarak da görüşebilirim.
ama hakikaten güzel olmuş gökhan.
tebrikler vallahi.
Çok ilginç ya aklımdan geçenin aynısı Gökhan...
Vadi Maslak'taki yapabilecek kişi ile ilgili haberini heyecanla bekliyoruz..
valla bence en güzeli ilk resimdeki in çizdiği mavi araba. ızgara o metal şeritle aynı renk kalsın yani gri. o da gri. fiat amblemi de şık duruyor o zaman. ilk resim canavar.
Bu konuda bi gelişme yok galiba :(
bende gecen gün ızgaraları ve plakalığı boyattım ve plakayıda cekomastikle yapıştırdık birde plakanın kenarındaki siyah boyayı cıkarttılar harika durdu
istanbul buluşmasına gelirsem bakarsınız
vadi yau, naptın maslaktaki elemanı...?!!??!
malesef ses cıkmadı arkadaslar
youtube da granit grisi bi gp wardı böyle panjurlu.. krom jantları wardı nfs müziği eşliğinde benzinlikten çıkıyordu...
harika bişey olmuş bu yaw
keşke yaptırabilsek
Alper sanırım bundan bahsediyorsun...
https://www.youtube.com/watch?v=z9cmHrD46hU
iyide bu arabada krom çerçeve yok ki??
araba gri olduğu için var gibi duruyor
krom çerçeve yok. ama olması çok güzel olur. yapalım şunu ya.
süper durur..
bence grandepunto farklı olmalı bunu yaptığımızda audiyi taklit tmiş derler bence.
linkte yapılan ızgara var...
https://www.ms-design.com/carx1ms1_2...d=2288&start=0
aslında femoli hani benim cıtaları yapan usta vardıya hamza usta o yapıcaktı bana ama zaman yoktu bu işi o adam yapar
yapıyor kardeşim inşallah buluşmaya benim araç yapılacak o şekilde :)
lineanın panjuru da düşünülebilir. ben şahsen logo değişimi yapmayı düşünüyorum
ooo kardeşim şimdiden hayırlı olsun yaa benim işi ayarladınmı hamza usta ile
ben aldıgım gunden beri arkadaşlarıma sölüyorum ön taraf audi ye benzetiyorum die :) ama araba siyah oldugundan öyle ayırma söz konusu olamicak :) arka tarafıda eski kasa focuslara benzetiyorum :)
arkadaşlar bu olay gerçekden süper olur bende arabanın ön kısmını plakalık ve panyuru siyaha boyatıcam bi yaptırayım istedğim gibi güzel olursa sizede haber vereyim bizim kendi servisimizde yaptırcam isteyen arkadaşlara yardımcı olurum:D
linkteki ızgaranın maliyeti yaklasık nedir?
Ankara oto he sen uğrarmıydın oralara bey neyse yaa Gp orjinal haliyle güzel iyice değiştirmeyin Gp yi yaa:dont:
:Ç arkadaşlar sonunda a3 önüm oldu:umut: resmleri koydum umarım beyenirsiniz kendi servisimzde yaptım isteyen arkadaşlara yardımcı olurm
:) arkadarlarş a3 önüm oldu sonunda yaptım resimleri yolluyorum kendi servisimizde yaptık isteyen arklara yardımcı olurm
bende istiooorm.maliyeti nedir???bide fotoları daha büyük koyarsan seviniriz. belli olmuyoda.
malıyet ve ne şekılde oldugu konusunda aydınlatırsan sevınırım ek bır parcamıdır bu? yoksa boyama vs mıi?
arkadaşlar fotoları büyük kabul etmedi:( beceredm belkide 25 30 ytl arası yaparız fiyatı bi daha konuşa bilirm aksesurcıdan aldık kıvrımlarda hiç sorun olmadı ss_tekinsen@hotmail.com msn ss sin arasında _ var resmleri ordan yollıyayım
bizim üst ızgara kısmı metal gibidr onu orta arabayla aynı olan yeri ve allt ızgara sırtmasın diye onu boyadık
Fotolar küçük ama güzel görünüyor gibi, güle güle kullan Sefa...
teşekkürler Arda resmleri nasıl yapıcam blmiyorum büyük kabul etmedi
sefa senin adresi kaydettim buğün acarsan bir bakarım bu arada paylaşım için teşekkürler