bende kaplattım 3.4 gün oldu pek çizik yok ama ufak tefek kabarıklar var reklamcı geçer dedi 1 haftaya kadar bence sorun yok..
arkadaşlar tavanı siyah folyo ile kaplattım dün ama çizgi çizgi izler var bide ufak tefek kabarıklıklar bunlar zamanla gidermi acaba yapan reklamcı gider 1 haftaya bişey kalmaz falan dedi yaptıranlar varsa aynı şeyler başlarına geldimi yoksa dümdüz orjinal boya gibimi oldu. Valla geçmezse gidip söktürecem şimdiden teşekürler arkadaşlar
bende kaplattım 3.4 gün oldu pek çizik yok ama ufak tefek kabarıklar var reklamcı geçer dedi 1 haftaya kadar bence sorun yok..
Boya kadar pürüzsüz olamaz tabiki,boyadaki ufak tefek pürüzleri gösteriyor
hıc bırı gecmez bende de hala duruyor ıster öle kullanırsın ıster sökturursun gecer dıye bekleme bence ıstemıyorsan söktur hemen ıyıce yapısmadan kolay sökulsun reklamcı cekerken cektıgı malzeme ile cızmıstır bendekı ondan olmadı kaza kurbanı babam sagolsun arabayı yıkatırken tavana fırca vurdurmus
çizik değil kabarcıklar varr ama çizgi halinde şerit şerit oluşmuş herhalde rulo halindeki folyonun izleri tam olarak yapışmamış tavana geçer dedi reklamcı ama bakalım geçmezse görüşecez artık![]()
Baloncukları toplu iğne ucu ile patlatıp plastik bir spatula ile düzeltebilirsiniz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri