Slm arkadaşlar panjuru boyattım dediğiniz gibi logo iptalini de yaptım baya güzel oldu bence
Eklenti 7383
Eklenti 7384
Eklenti 7385
Eklenti 7386
Slm arkadaşlar panjuru boyattım dediğiniz gibi logo iptalini de yaptım baya güzel oldu bence
Eklenti 7383
Eklenti 7384
Eklenti 7385
Eklenti 7386
Konu erdal1984 tarafından (19/04/2010 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.
hayırlı olsun kardeşsen beğendiysen
gerisi teferruattır.
güle güle kullan
biraz garip olmuş ama alışılmış bişey olmadıgı için olabilir.sen begendiysen hayırlı olsun
Oldukça şık durmuş. ayrı bir hava vermiş. güle güle kullanın...
benim merak ettiğim ön panjur nasıl sökülüyorgri olanı siyaha boyamayı düşünüyoum da. Sökerken elimde kalsın istemiyorum.
Artık Fiorinolu
bence siyah + logo iptali olsaydı daha iyi dururdu...
farları siyah yaptıktan sonra üst panjurun griliği canımı sıkıyodu,hafta sonu sanayide tanıdık kaportacıya gittim,çıkarılması sorun olur diye düşünüyordum,ama usta elini panjura sokup (köşeden) sağlam bi çekince çıktı yerinden,sonrada önce ufak bir zımparadan sonra siyaha boyadı,hepsi 15,20 dk sürdü,bence cillop gibi oldu,tanıdık olduğu için para istemedi.ben 5 tl verdim,merak edenler için söyliyeyim dedim.
sizinkide güzel olmuş kazasız sürüşler, ama ben napıcamı buldumm
Eklenti 7230
logo iptal daha şık durur ama sizin begenmeniz en önemlisi
erdal 1984 ve cann bu ön tampon altına takılan aparat ne kadar?nerde bulabiliriz?
siyah folyoyu soruyosun galiba,reklamcılarda veya aksesuarcılarda bulabilirsin,ama tavsiyem bi reklamcıya gidip yaptırman,yapması basit gibi duruyo ama çok da diil,kalıp vs çıkarıp yapmak gerekiyor,reklamcıya 5-10 tl ye yaptırırsın,ben fotoyu çektikten sonra söktüm,kırışıklıklar oldu çünkü,bende reklamcıya gidip yaptırıcam tekrar.
Güle güle kullan Erdal, bence siyah daha güzel olurdu ama
Sonuçta senin beğenin önemli tabi...
tabiki zevk meselesi ama farlarda krom olsa daha güzel olurmuş yada diğer bir şekilde panjurlarda siyah olsa![]()
Erdal, orjinal farlar takılı olsa çok daha güzel olacağını düşünüyorum.
Senin farların zemini koyu renk, tek parlak zemin ızgara ve sis... biraz çıplak kalıyor ama yine de güzel.
Bi ara ben de kafayı bu ızgaraya takmıştım. Orjinal mi aldın? ben baktığımda alt üst 400 liraya yakındı, sana ne kadara maloldu kardeş?
Artı logonu da ya iptal et yada kırmızıyla değiştir![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri