sanıldığı gibi ağım şahım bir zıplama olmuyor gene orjinale göre var tabikide ama çok rahatsız etmiyor.
Arkadaşlar ben arabana spor yay taktırmak istiyorum, şu an 205-40-17 jant + lastikler var aracımda öyle zıplama hoplama felan olmuyor ama arkadaşlar spor yay attıktan sonra zıplayıp durursun bu lastiklerle felan dediler içime kurt düştü
Antalya'da 17" ve 40-45 yanak lastikleri olupta spor yay atan arkadaşlardan rica etsem biraz şehir merkezinde gezinsek olurmu
Şimdi spor yayı attırdıktan sonra konfordan memnun kalmazsam kafayı yerim![]()
sanıldığı gibi ağım şahım bir zıplama olmuyor gene orjinale göre var tabikide ama çok rahatsız etmiyor.
Aslında ben bi kere 2005 CIVIC'e binmiştim onda 18" jant ve 40 yanak lastik vardı ama yaylar spormuydu yoksa kestirmişmiydi tam bilmiyorumda çok zıplıyordu ya, öyle olursa hiç zevk alamam arabayı kullanmaktan. Aslında 5cm'lik yaylardan düşünüyordum ama artk 3cm'e döndüm olursa 3cm olanlarından takıcam artık
spor yay o kadar zıplatmaz o kestirmiştir + amortisörlerden de kısaltmış olabilir o yüzden zıplar ben de 5 cm kullanıyorum ama öyle dediğiniz gibi zıplama yok
3.5 H&R yay taktır keyfine bak ben cok arastırdım bir sürü araba inceledim forumda denemiş arkadaslarlada konustuk H&R 3.5 en iyisi.
Not: Sadece öneri.
EVOEVOEVOEVOEVO
arkadsım bende 205-40-17 jant var.35mm vogtland yay var.hiç zıplama falan olmuyo öyle ben gayet mennunum.bi sorun yasayacagını zannetmiyorum.bence taktır bi sıkıntı yasamazsın.
bende eibach 5cm var, cok bir ziplama yok ama konfor kaybinin oldugu kesin
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar bende 35mm araştırmalarına başlıyayım artık Antalya'da, aslında internetten almak daha mantıklı gibi ama kargo ve işçilik vs derken aynı paraya gelicek gibi, neyse buradaki aksesuarcıları dolaşayım biraz.
Amacını bilmiyorum ama eger yol tutuş artsın istiyorsan 3,5 luk al. Ama aracımı alçaltıcam diyosan kesinlikle 5cm öneririm. 5 cm bile o beklediğin kadar düsürmüyor bizim araçları. 3,5 luk fazla basmaz arabayı en fazla 2 parmak. Ama 5 lik yay 3 parmak basar aracını.
MERAK ETME 5 LİK YAY BENİM ARAÇ KADAR YERE BASMAZ ARABANI
obsessed the red
Yol tutuşunun artması felan değil istediğim sadece görünüşü güzel olsun istiyorum, 5cm'de çok yere yakın olurda sorun çıkartır diyede korkuyorum en büyük korkumda işte zıplaması![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri