internette resimleri yok. bulamadım. ben arasıra kullanmak istemediğim zaman yukarı kaldırabilieceğim kolçak arıyorum. ah ah bulamadım...
ben de 1-2 yazı da gördüm onları ama montajı çok daha zor, iyi kaliteli olmayınca da çok oynayacağını düşünüyorum açıkçası.
internette resimleri yok. bulamadım. ben arasıra kullanmak istemediğim zaman yukarı kaldırabilieceğim kolçak arıyorum. ah ah bulamadım...
Konu Scottie tarafından (14/05/2010 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.
Işte KOLÇAK BUNUN GİBİ OLSUN istiyorum...
biz de aynı kolçaktan aldık. Aksaray'dan bys tuning firmasından 35 TL ye. birazdan montajını yapacağım. Extreme_ nick'li Çağatay da aldı. Sercan arkadaşımız da bize katıldı.
Bakalım montaj sonrası yorumlarımı paylaşırım.
Aksaray'a gitmeyi düşünenler için gerçekten çok karışık park sorunu var, esnafını da çok kötü olarak yorumluyorum. Bir tek BYS tuning firması önünde mesela 1 kolçak alacak olsak da 3 saat park ettim. Yetkilileri Ahmet Bey'le de uzun süre muhabbet ettim o yüzden tavsiye ederim
Kardes resimle bizi, meraktan öldüm
arkadaşlar montajı yaptım. Zor oldu ama çok güzel oldu. Fotoğraflarını da çektim
ama şimdi yoğunum geceye doğru fotoğraflı uzun bir mesaj atarım
Eyvallah bağlantı noktalarını da cekiverin sadece ustten olmasın
çektim çektim onları
şimdi arkadaşları teselli ediyorum
sonra paylaşacağım![]()
yeni konu açtım, ayrıntılı orada yazdım
özellikle Eser abinin dikkatine!burda konusuldugu için buraya yazayım dedim
Cumartesi günü sanayiye gittim.Uzun bir araştırma sonrası iyi bir döşemeci buldum.Koltuga doblo tarzı kol dayama yaptırdım.Koltuk sökülmedi sadece kılıfı acıldı biraz o kısımda zaten bizim araçlarda yer var.Oraya önce kolcagın bi kısmı takıldı sonra kılıf takııp diğer kısım monte edildi.İşlem ortalama 2 saat sürdü.Kumaş rengini siz seçiyorsunuz.Ben siyah yaptırdım.Kol dayama kısmı için kalın ince gibi bir çok çeşit mevcut ben ince olanı seçtim.Sonuç olarak inanılmaz bir keyif.Çok sağlam istediğiniz kadar bastırın problem yok çok kullanışlı ilk aldıgımda neden yaptırmadım diye çok pişman oldum.Tıkırtı oynama vs yapcak gibi hiç durmuyor.Bana maliyeti 80 tl oldu.Helali hoş olsun.Resimleri yakında eklerim.
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
tabii abi nedemek herzaman
eskişehirde lastikle ilgili sorunları olan olursa da en iyi arkadaşım orda goodyear bayisi o konuda da yardımcı olurum
geliceğim Erdem kesin geleceğim... sen koltukçunun numarası varsa ararmısın.... ben bu haftaki planıma bir bakayım.... gelebilirim bak..... yardımcı olacaksın....
abi aradım konuştum
ben tanaıdıkla gittim ondan dolayı fiyatta mırın kırın etti ama sürümden kazanırsın filan diyince gazı aldı zorda olsa razı ettim 80 liraya takcak ihtiyacı olana
beni arasınlar gelmeden yeter dedi puntocu arkadaş diyince tanır zaten
işciliği hakkaten iyi zaten yıllardır dededen bu işi yapıyorlar
cici döşeme
0312 278 72 52
CİCİ OTO DÖŞEME:İREKSİYON DERİ KAPLAMA,OTOMOBİL ,OTOBÜS PANELVAN MİNİBÜS ORJİNAL İÇ DIŞ DİZAYN,OTO Kumaş Döşeme,::ŞAŞMAZ OTO SANAYİ SİTESİ:: ANKARA
Eser abi gelirsen ben de yardımcı olurum sana
Erdem kolçağın fotoğrafını ekleyebilirmisin.. gelsem de bulamam ben oraları.. teyzemin oğlu var ona bir danışayım..bakalım.... ümiköy köprüsü yakınlarında otoruyor.. o taraflara yakın mıdır....
en son ankaraya GP ile gittiğimde kaza yaptım...
abi olmazsa cumartesi ogleden sonra işten cıkınca beraberde bakabılırız onu bı ayarlamaya calısalım
fotoyu yarın eklerım kesın
ümitköye 10 dk abi
ok. bir bakalım... ben ayarlayabilirsem gelicem...haber veririm...
merhaba ;
istanbuldan Ender ben.kolçağın çok hoş olmuş aynısından bende düşünüyorum.yalnız şöle bir sorunum var ben istanbul da yaşıyorum ve bundan dolayı senden kolçağın tam olarak model ve markasını vermeni burada arayıp bulmayı düşünüyorum.teşekkür ederim.
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri