Arkadaşlar kaputun üst kısmındaki siyah plastiği boyadım ve böylelikle mat görüntüden kurtardım. Kullandığım malzemeler; 3 boyutlu etkiye sahip simli şeffaf boya ve akrilik vernik. Uygulama sonrası gündüz ve gece resimleri ekte. Gece loş ışıkta çok güzel elmas parlaklığı veriyor; ışıl ışıl. Öle çok janjanlı da değil.
Bakalım beğenecek misiniz...
kirkaç tane daha...
süper olmuş ben boyamayı değilde vinly yapmayı düşünüyordum bu da ayrı bir seçenek olmuş.
güle güle kullan![]()
gayet güzel olmuş
bundan önce ben de carbon görünümlü vinil kaplamıştım, onu söküp bunu yaptım.
Güzel duruyor Sertaç, eline sağlık.Bunu tüm sert plastik parçalara uygulaman lazım![]()
Değişik olmuşelelrine sağlık
değişik bi tasarım eline sağlık
eline sağlık daa
herzaman "en güzeli orjinall olanıdır" diye düşünüyorum.biliyorsundur ki otomobil yüksek mühendisleri onlarcası bir araya gelip belki de aylarca en uygun olanı araç için tercih ediyorlar.bu yüzden bu tip işlemlerde bizim düşünemediğimiz yada farkına varamadığımız olumsuzluklara sebebiyet verebiliriz..
tüm yüzey biraz abartı olur.... makul parçalar boyanabilir...
![]()
bunu ne zmandır bende düşünüyordum bir türlü fırsat bulup yapamamıştım.
hatta haftada ayda bir plastik koruma ile kalıcı parlaklığı sağlıyordum o bölgeye... böyle fotolarla canlı görme imkanım oldu teşekkürler..
güle güle kullan yakışmış bence
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
hoş olmuş,emeğine sağlık
güzel olmuş
değişik ve güzel birçalışma olmuş setaç
eline sağlık sertaç
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
boyamak ya da kaplatmak için üstteki plastiği nasıl çıkardın?
Karbon görünümlü kaplamayı söktürmen iyi olmuş cidden yakışmamış,boya işciliğin cidden güzeliboya işciliği iyi olmayanlar siyah vinil kaplatabilir bende yaptırmayı düşünüyorum.
Kaputun altındaki civatalari soktum daha sonra cizmeden kastirarak çıkardım. Fiskiye hortumlarını da soktum, gayet basit.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri