Alıntı Mehmet D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
femoli kardeşim aydınlatıcı bilgilerin için çok saol
Bu meslektaşın bana Philips diamond vision 5000-k için 105-ytl dedi
ancak 100e bıraktı ayrıca toplu alım yapmış olsak (sisler dahil bu fiyatlara)90 a kadar da inecek belkide, ben ürünü gördüm kutusunda kendi taktığı ampullerinide gördüm aynısı nerdeyse zenon kiti kadar beyazdı bunda herhangi bi mübalağa yok. Çok hoş bi görüntü çıktı yani. O zaman size göre bu meslektaşınızın verdiği fiyat iyimi? Yani yanlış anlama şunu anlatmak istiyorum bu fiyatlara alırsak iyimi olur kazıklanmış olmayız dimi ben bunu anlamaya çalışıyorum. Bu arada MTEC mi Philips mi desen bence philips diamond vision derim ben . Ama param çıkışmazsa da MTEC leri gözüm kapalı mecburen alırım hiç sorun değil herşey biyerde aslında maddiyat meselesi öyle değilmi sevgili adaşım... Paran hangisine yeterse onu alırsın ama kalitede ortada zaten.
Teşekkürler..
kardeş krom fiyatlarını bilmiyorum ama ampul fiyatlarında bir gariplik var park + sis+ far bu arkadaşlaar sana 100 ytl diyorlarsa hemen al yani fiyatları 90 a felan çekmeye çalışma çidden bu ampullerin bu adamlara gelişi bile bunun üzerinde deli bir fiyat vermişler bu insanın aklına başka şeylerde uyandırmıyorda değil ..

Bizim paspas üretiçisi abimiz dükkana gelip bize yeni çıkan paspaslarını gösterdi bizde biz aldık dedik. fiyat olarakta bizim aldığımız fiyatın 10 ytl üstünü söyledi bizde bu fiyatlara aldık dedik nasıl olur ben üretiyorum benden ucuza nasıl verebilinir dedi araştırdık verdikleri bir firmadan çalınmış yani hırsızlık malı satın almışız o gün bu gündür spottan mal almıyoruz fiyatı ucuz bie olsa
bence bir araştır derim krom fiyatlarınıda emin ol bilmiyorum ...