Harun bey bu araba zaten simülasyon amaçlı tasarlanan bir araç caddelerde pek göremezsiniz yani içerisinde gerçeğe çok yakın oyun konsolu mevcut sanırım yanlış anlamışsınız.
abi adam arabayı uçurmayı planlamış anlaşılan. belli bir hızdan sonra bu kanatlar onu ancak uçurur bana göre. yuhh yani.. araba arabalından çıkış be kardeşim. sikre götür bence iyi gösteri yaparsın..
diğer arkadaşlarda sanki bir halt varmış gibi çok güzelolmuş diye övmüşler. adam canına okumuş güzelim puntonun .. hiçbir estetiği kalmamış arabanın.
Harun bey bu araba zaten simülasyon amaçlı tasarlanan bir araç caddelerde pek göremezsiniz yani içerisinde gerçeğe çok yakın oyun konsolu mevcut sanırım yanlış anlamışsınız.
arabalar harbi güsel olmus
evet jantlar güzeL ama araba touring arabası olmuş...
bu araba sergıde cıktı cok gusel ama yha yanları bıraz gp yı kabarık gosterıo![]()
arkadaşlar abartılı dediğiniz araç grandenin üzerindede yazdığı üzre radikal tipi bir canavar. araç 4 çeker seri üretimi yok. italyada bile zor bulursunuz. arkada görünen aletin içinde bir yığın dişliden oluşan motorun gücünü tekerlere sorunsuz aktaran elektronik bir alet. bu aracı yolda tutmak mesele::::::::::::::::::::::::::::::::
Arkadaşlar bu arabanın aynısı olarak sadece beyaz rente ve üzerinden yeşil ve kırmızı şerit geçenini görmek istiyorsanız Ankara Etimesgut daki Optimum alışveriş merkezine gidin araba orada sergileniyor içine fln binebiliyorsunuzdirik girişte buzpatenin orda ben bindim acaip bişey içinde oyun oynatıyorlar ama araba gerçek
bende gördüm harikaydı... offf offff
Konu poyraz_o tarafından (08/06/2009 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.
bi gidip görmek lazım![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
optimumda görmüştüm onu oturma fırsatı bulamadım ama dışardan izledim içinde ki oyun bana most wanted gibi gelmişti.. hatta %90 civarı eminim.. %10 da içerden oynamadığım için yanılma paı koyuyorum..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri