ferhat kardeş benim tavsiyem film yaparken 2 numarada 3 nuımarada dışardan siyah görünüyor ama 3 numara gece ve yağışlı havalarda görüşüne engel olur özelikle park ederken arkanı görmessin arabadan aşaı acemiler gibi iner arkamda ne var ne kadar mesafe var diye bakar sinir olursun....zaten bizim araçların içi genelde siyah o yuzden arka cam 2 numara yan camlar 1 numara olsa aracın içi zaten görünmez derim. hem görüntü açısından renkli cam gibi görünür hemde senin gece görüşünü engellemez. cam filmi olayı polis açısından bölgden bölgeye değişiyor. bulunduğun semtte gezdiğin yerlerdeki polislerin takıntısına bağlı mesela benim başıma gelen bir olayı anlatayım önumdeki şahinin filimlerini söktüren polis aynı kontrolde bana birşey demedi. verdi evraklarımı hadi yolun açık olsun dedi.. yani memurun psikolojik durumuna bağlı oda sorun değil o söker sen yine yaparsın..ben 5 yıldır öyle yapıyorum.. folyo işine gelince çok göze batacak bir renk olursa polsiisn daha çok dikkatii çekecektir. kalkar ruhsatta çift renkj muhabbetini çıkartır belki bağlamaz aracını ama söktürür veya ceza yazar ama oda sorun değil sen yine yaparsın.. yani sen istedikten sonra hiçbirşey sana engel değil. benim cankuşum izmirde 3000 liralık serçenin içine 3000 liralık set altına 1500 liralık lastik jant koydu zevk meselesi kardeşim dilediğin gibi yap fotoları bizimlede paylaş fikir edinelim kolay gelsin..
Yer imleri