olmadığını biliyorum çünkü olsaydı ilk bende olurdu..eğer bilen varsa bende alırım...
Arkadaşlar, internette bir aksesuar sitesinde Honda Civic marka araçlar için ledli krom kapı içi marşpiyel gördüm (marşpiyelin ortasında mavi ışıklı ledlerle civic yazıyordu), acayip hoşuma gitti. Böyle bişey bizim araçlar içinde var mı acaba, bilgisi olan var mı?
olmadığını biliyorum çünkü olsaydı ilk bende olurdu..eğer bilen varsa bende alırım...
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
Bilse bilse femoli abi bilir bunu![]()
Yok malesef civislerin var ama ledli değil sıvı kristal dedikleri bir olay hala ne olduğunu çözemesemde pekde araştırmadım aslında çok güzel yanıyor akşamları hemde![]()
Yok grande punto oalrak yok olsa şimdiye kadar çok tan getirtirdim ama olmayacak anlamınada gelmez belki ilerleyen günlerde bişiler olabilir..
yok bir firma amblem yapmış yani aracın arkasındaki amblemi çıkarıyorsun bu yanan ambelmi koyuyorsun her araca göre yapmışlar sistem aynı sistem malzemeler geldiğinde firmayla konuşacam marşbiel konusunu![]()
umut olmasın yüzde yüz bişi yok ama olumlu gelişme olursa haber veririm![]()
Tamamdır sağolasın.
Yeterince talep alursa biz yapabiliriz sanırım. Resimdeki gibi puntonun marşpiyelide uygun olursa yapılabilir ancak onun için kablo çekmek gerekir. 150 liraya satıyorlar daha ucuza maledilebilir ve satılabilir. Marşpiyelleri Femoli temin ederse![]()
Konu agll2000 tarafından (28/12/2009 Saat 14:19 ) değiştirilmiştir.
Fiyat banada abartı geldi bir marşpiyel için bilmiyorum okadar paraya değmez sanırsam.Yinede zevk-renk meselesi tabi![]()
Daha uygun fiyatlı birşey olursa düşünülebilir. Tabi önce öyle bir ürün olması lazım piyasada![]()
Femoli bu arada söylediğin ledli amblemleri nette bazı sitelerde gördüm, ama çok ucuz ve bayağı duruyor. Ayrıca Fiat marka için yok zannedersem. Ağırlık aşağıdaki araçlar için.
![]()
Biz 307 nin ön aslanını yapmıştık fena olmuştu,büyük olduğu için şık görünüyordu(iki fiber glass arasına peugeot amblemi(folyo kesim) ve alttan rgb led)
bizim bagajada abarth uygulanabilir aynı tarzda
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri