arkadaslar keskin bakışlar için puntomun farlarının linea gibi olmasını istiyorum.acaba gp lerin mercekli far kitleri çıktı mı.çıktıysa nereden alabilirim.
gule gule kullan cok sık ... bence egzosu degistir biraz daha sık bi sey tak!! bu arada ilk kez benim arabadan sonra 58 plaka goruyorum sivaslımısınız...
egzos orjinal abarth'ın. biraz dışarıda kalıyor ondan galiba. dışarıda olmasının sebebi tamponu yakmasın diye uzaklaştırdık.
yok sivaslı değilim. geçen ve ondan önceki yıl sivasta görev yapmıştım. oradan aldık arabayı arabayı beklerken fethiyeye tayinimiz çıktı. aslen ıspartalıyım. sizinde izmir gözüküyor.
siz?.
tabi. siyaha boyattıktan sonra gelen tepkilere daha fazla dayanamayıp tekrar boyatmak istedim. boyattığım yere gittim çıkaralım dedim onlarda sıcak kompresörlü su ile çıkartın gelin dediler. bende böyle bir yere gittim. oarada sıcak kompresörlü su ile jantlara tuttular. çıkmadı daha fazla uğraştılar bi baktık orjinal boya ile beraber çıkıyor. hemen kestik işlemi. sonra üstten boyadık. gördüğün üzere. bence çıkarmak için baya uğraşmak gerekiyor.
Konu Linos tarafından (03/06/2007 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri