abi tabi kendi begenin ama bence görünüşe önem veriyorsan 16'' almalısın bu jantların aynısından accentde vardı bi arkdasda Araç üstünde güzel durmuyodu değiştirdi oda ..
Merhabalar,
Uzun zamandır değiştirmek istediğim jant ve lastikler için bugün biraz araştırma yaptım. İzmir 3. Sanayi'deki Güneş Oto'da Tailong marka gp'lerimize uygun 4*100 15''lik bir model beğendim gibi. Bu markayı önceden duymadığımdan satıcı arkadaşa sorduğumda alüminyum alaşımlı olduğunu ve 2 yıl garanti verildiğini söyledi. Netten baktığımda 1987'de Çin'de kurulmuş bir firma olduğunu gördüm ( https://www.tai-long.com/about_e.asp ). Bu marka hakkında düşüncesi, fikri ya da deneyimi olan var mı? Ayrıca model (resim altta) hakkında ne düşünüyorsunuz? Saygılarımla.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
abi tabi kendi begenin ama bence görünüşe önem veriyorsan 16'' almalısın bu jantların aynısından accentde vardı bi arkdasda Araç üstünde güzel durmuyodu değiştirdi oda ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
jantların görünümü çirkin değil ancak çin malı jantları pek tavsiye etmiyorlar
kaç para istediler onuda yazarsan bide jantların ağırlıklarını bi öğren derim fazla ağar olmasın
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
fiyatı yüksek değil
senin hoşuna gittiyse 2 yılda garanti veriyorlarsa al
güle güle kullan kardeşim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ama bence almışken bırazdaha dusun drim bence 15 değilde 16 almalısın..sonuçta arcın orjınal jantıda 15 inc..bence ilk tercihin inc olarak 16 olmalı..sahibinden araştırmanı tavsiye ederim çok uygun fyatlara lastıklerriylen beraber çok güzel modeller var 0 km den farksız..0 yerine ona vericen paranın uzerıne 300-500 daha koyup daha yuksek inç te daha guzel bi model lastıkleriylen beraber alabilirsin..
onrky
1.4 starjet 95hp
arkadaşlar merhaba hazır jant konusu acılmışken aranızda eklediğim jantın marka ve modelini bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi Ben bu jantı gp ye cok yakıştırıyorum.
not: resim alıntıdır.
, markanın kalitesini bilemiyorum ama bence 15'' için istenen 600TL lik fiyat pek ucuz değil.Enazından km, cms gibi markalardan daha kaliteli değilse bu miktar fazla oluyor...
arda istanbul da CMS nin 15 liğini 750 den aşağı bulamadım ben
ama cms nin fabrikası izmirde çiğli atatürk organizede diye biliyorum
izmir daha uygun fiyata alınabilir
fabrikadan direk satış falan da olabilir belki araştırmak lazım
abi bence 600tl ciddi bi rakam şu zamanda
bence daha bilindik markalar araştırabilir çin malı yerine
çünkü 600tl ye 17" çin malları bile mevcut piyasada
Arda Abi, 2009'dan itibaren 16 TSE standardını sağlayabilen jant modellerinin piyasaya giriş yapabildiği söylendi, ama burası İstanbul reklamı gibi burası Türkiye diyor insan haliyle. Tailong, Çin malı olmasına rağmen dandik bir markaya benzemiyor ilenimlerime göre. CMS tabiki daha öncelikli benim için ama kataloğundan zevkli bir model bulamadım. Teşekkür ederim herkese. Fikirlere açığız.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
, İstanbul demekki Ankaraya göre neredeyse 2 kat pahalıDediğim gibi bence kaliteli ise alınabilir bu durumda, sanıyorum kullanan birini bulmak lazım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri