Uğur, belki geri getirilebilir mesajlar, demekki mesajlı konu silinmiş![]()
arkadaşlar sonar angell farlarım için internetten monza marka xenon kiti aldım bir elktrikçiye gittim fakat xenon ampuller fara girmiyor (çıkardığım ampullerde aldığım kitteki ampullerde H1) böyle bir problem yaşayan var mı? teşekkürler...
bu mesaj fazla olmş diger sayfa hata verince konu açılmadı sanmıştım ozr dilerim. silmenn yolu yok mu
moderetor arkadaşlarda sağ olsunlar bunu değil içinde cevaplar verileni silmişler))
Konu erdiyilmaz tarafından (18/11/2009 Saat 13:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir
Uğur, belki geri getirilebilir mesajlar, demekki mesajlı konu silinmiş![]()
Ben anlamam diğer konuya yazmıştım modlar getirsin![]()
Bilgilerinize arkadaşlar. Keşke uyelerin kendi yazdıkları konuları silebilme hakkı olsaydı en azından başlığı aynı olan konularda bu sil komutu aktive edilebilecek bir kod eklense foruma... ama oda çok zor yahu konu başlıklarını tarama yapack bir kod olmalı ona gore vs. vs... belkide en mantıklısı bu.erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada biraz arştırdım bazı arkadaşlar farların yuvalarını taşla diyor onuda yapmak için tampon inmeli far çıkmalı of of of...
erdi yılmaz istesen geri getirebilirsinama neyse..
kardeş farlarda sorun yok ama senin yazdığın sonar markayı anlamadım çünkü sonar grandepunto için far üretmedi sadece junyanda var.. senin farlarınınolmamasıda muhtemelen aldığın xenondan kaynaklanıyor bizim taktığımız (en az 100 takımda )böyle bir sorunla karşılaşmadık xenonların cam kısmı daha kalınsa oturmaya bilir düşüncesindeyim iyelemek gibi hoş olmayan bir işi önermem hem farın içene dökülen parçacıklar zamanla farın ön ksmına geleceğinden hoş bir durum yaratmayacaktır xenonunun markasını değiştirmeni tavsiye edeceğim yakın olsan bura gel haleldebilirriz diyeceğim ama![]()
Mehmet kardeşim sonar farlarım civicde mevcut zaten. keşke yaknlarda olsaydın yahu zaten internetten almştım iade ediyorum. takabilen biryerden alacağım. Bir tavsiyen varmı marka ve fiyat olarak neye dikkt etmem gerek benim şimdi?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri