aracı 75 hb 90 hb olup abarth taktıranlar cddi komik gelio bana göre ama yinede zevk işidir,sarışın esmer olayıı=)
GP Abarth
Fiat GP
Bence abarth logosu fiat logosunun yerini alıcaksa bunu haketmeli.Motor, yürüyen aksam ,şase'den tutundan body kit ve araç içi abarth'da işlem göremeli ki bu logo bir anlam ifade etsin.Tabi ki tamamen yarış amaçlı bir abarth aracı olsun demiyorum,yol versiyonu olur felan,o zaman abarth logosu anlam kazanır.Tamamen zevk işi abarth logosunu sırf görünümünden dolayı aracına monte edenleride yadırgamamak lazım...
aracı 75 hb 90 hb olup abarth taktıranlar cddi komik gelio bana göre ama yinede zevk işidir,sarışın esmer olayıı=)
sarışın olsa gam yemicem, Çakma sarışın![]()
Orhan Okay
Yaşar Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi
bu arada bi ek daha,gp kulnıcılarına abarth logosu güzel gözukuo olablrde dışardan görenler pek bi gülüyorlar.denk geldim canlı yaşadım=)kendimde takıtrmayı düşündum ama yok orhan abime kesinlikle katılıyorum..
Kesinlikle Arda abyei katılıyorum onlar bazı kuş serisi sahiplerini yaptıgı gibi aynı aracın önüne m power arkaya amg yanlara mustang amblemi yapıştıranlar gibi bişey sanmıştır.Pek abarthı bilen yok zaten
siz GP ye abarth logosunu tartışa durun burda dobloya yapan var =P =D ferrari olsa aracı alır animallahh =D
herneyse türkiyede abarth yok ama bu yan şeritti armaydı bana göre tamamen aksesuar
tabiki kırmızı FIAT logosu güzel ama aksesuar olarak ..bir 77 bg GP nin bi logoyla 180 bg olması beklenmez tabi =))
millet şahinlere mustang atı takar .. bunun gibi bişeyy benim fikrim yorurum ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri