BENİM CANAVARIN FOTOLARI;
VE YAPTIĞIM DEĞİŞİKLİKLER AKSESUARLARIN HEPSİ ORJİNAL AKSESUARIDIR.DÜĞME VE EKRAN RENKLERİ DEĞİŞİMİ İLE ALÜMİNYUM D-C-FIX UYGULAMASI ...
![]()
Konu ROBINHOOD tarafından (07/07/2009 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: font kuralları
09.2003 STILO DYNAMIC JTD - ELEKTRİKLİ ISITMALI HAFIZALI DERİ KOLTUK - EASY GO - ELİT PAKET - GÜVENLİK PAKETİ - ESP - FABRİKASYON XENON ve ALARM - FAR YIKAMA - SES PAKETİ - KONFOR PAKETİ - SKYWINDOW
Araç çok güzel maaşalahYanlız direksiyonun arması orjinalmi :? Ne kadar büyük
Konu OzzY tarafından (27/06/2009 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: font kuralları
09.2003 STILO DYNAMIC JTD - ELEKTRİKLİ ISITMALI HAFIZALI DERİ KOLTUK - EASY GO - ELİT PAKET - GÜVENLİK PAKETİ - ESP - FABRİKASYON XENON ve ALARM - FAR YIKAMA - SES PAKETİ - KONFOR PAKETİ - SKYWINDOW
Maşallah diyim ilk önce gayet şık göz alıcı olmuş güle güle kullanmanız dileğiyle ama affınıza sığınarak tamamen iyi niyetimle bişe sölemek istiyorumne kadar çok tuş var öyle uzay mekiği gibi hangisinin ne işe yaradığını biliyomusunuz
)
Pardon bu araç GP'mi, öyleyse bu aksesuarları nerden temin ettiniz, özellikle teyp güzel olmuş nerden ve kaça aldığınızı söylemeniz mümkün mü? Bu arada gerçekten özenli ve güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim.
hakikaten benimde teyp çok ilgimi çekti. Ayrıntılı bilgi lütfen.
araç stilo ve kesinlikle on numara olmuş birden arabamdan soğudum![]()
arac cok guzel, kazasız belasız kullanın ınsallah...
cıktıgı ılk gunden berı hayranı oldugum bır arac.Turkıye'de tutmamasının sebebını bır turlu cozemedım.bana gore sınıfında hala ıddaalı bır araba.hep almak, kullanmak ıstedıgım bır arac ama, ıkıncı elı zayıf oldugu ıcın bıraz cekınıyorum...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Düşüncelerini yazıya döken tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Araç FIAT STILO' dur.
Tutulmama sebeplerine gelince öncelikle FIAT'ın satış tekniğindeki saçmalık, örneğin bu otomobiller ilk satışa girdiğinde baz modeli 36 milyardan satışa çıktı.( ama değerdi çünki en bazında bile C segmentinde ki diğer rakiplerinden 1 adım öndeydi. ) Ama alta yazdığım 2. nedenden dolayı FIAT'ın bu pahalı otomobilinin satışı istendiği gibi olmadı zaten akabinde 36 ya verilen bu modelleri bile 27 ye kadar indirildi ama yıllar geçtikçe de üzerinden birşeyler çalınarak fiyatı düşürüldü.
Sonrasında ise 2. neden FIAT'ın TOFAŞ' dan dolayı isminin karalanması ve kötü,kalitesiz bir markaymış gibi izlenim yaratması olmuştur.Yoksa bugüne bugün FIAT GRUBU içerisinde almaya yaklaşamadığımız; Alfaromeo - Lancia - Maserati - Ferrari markaları yer almaktadır.Ve şunu söyliyeyim STILO, AlfaRomeo bandından çıkmış bir otomobildir.
Şuan üretimi halen devam etmekte olup Brezilya,Arjantin ve diğer güney ülkelerine satışı devam etmektedir.2008-2009 üretimlerinde kasa bir miktar makyajlanmış ve krom aksesuarlar ilave edilmiştir fabrikasyon olarak.göze çarpan diğer bir ayrıntı ise ön sisler ön farlardan çıkartılarak alt tarafa yerleştirilmiş buna ek olarak kararan iç dikiz aynası ve hillholder gibi özellikler eklenmiştir.Mesela benim arkaya eklediğim bagaj altı çıtası 2008 sonrası modellerde orjinal olarak sunulmuştur.
![]()
Konu ROBINHOOD tarafından (27/06/2009 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu konuda ciddi araştırmalarınız olmuş anlaşılan. Benim merak ettiğim bir durum var, bu araç neden avrupada satılmıyor?
ARACIMIN ÖZELLİKLERİ;
8 AIRBAG
ABS,EBD,ESP,ASR,MSR,HBA,EOBD
ÖN ARKA DİSK FREN ( TÜM FREN SİSTEMİ VE KLİMA SİSTEMİ BOSCH MARKADIR )
ÖN ARKA YANLARDA VE ÜSTLERDE ÇELİK BARLAR
AĞIRLIĞI 1250 kg
16'' ÇELİK JANT
ORJİNAL HIZA DUYARLI SES SİSTEMİ ( 8 hoparlör, 1 subwoofer, CD-Changer )
SOĞUTMALI ISITMALI TORPİDO,
KOLTUK ALTINDA ÇEKMECE VE EK OLARAK 2. TORPİDO
BEL AYARLI SÜPER RAHAR KOLTUKLAR
SIRT VE İLERİ GERİ KIZAKLI ARKA KOLTUKLAR
DOKUNMATİK BAGAJ KAPAĞI
ÇİFT YÖNLÜ DİJİTAL KLİMA ( KİRLİLİK SENSÖRLÜ )
HİDROLİK DİREKSİYONA EK ELEKTROHİDROLİK DİREKSİYON ( CITY FONKSİYONU )
MY CAR MENÜ İLE ARAÇ KİŞİSELLEŞTİRME
TELESKOPİK DİREKSİYON
DİREKSİYONDAN KUMANDALI NAVİGASYON,MP3,RADYO,TELEFON SİSTEMİ
ÖN ARKA PAÇALIKLAR
ORJİNAL ALARM
GÖZLÜK KABI
SPOILER
ORJİNAL ELEGANT DERİ VİTES TOPUZU
GÖĞÜSDE ALÜMİNYUM FOLYO UYGULAMASI
KROM CAM ÇITALARI VE BAGAJ ALTI ÇITASI
ORJİNAL KAPI EŞİK ÇITALARI
PARK,FAR VE YAĞMUR SENSÖRLERİ
ÖN ARKA KOL DAYAMA
SAĞ ÖN KOLTUK ARKASINDA SERVİS TEPSİSİ
ARKA KOLÇAKDA BARDAKLIK VE TEPSİ
GENİŞ İÇ HACİM
ARKA TAVAN LAMBASI
CRUISE CONTROL
BAGAJDA 12v PRİZ
GÜNEŞLİKLERDE MAKYAJ AYNALARI ( SAĞDAKİ IŞIKLI )
ORJİNAL ELEGANT DERİ VİTES TOPUZU
ELEKTRİKLİ ISITMALI VE ÇOK KİBAR ŞEKLİ OLAN DIŞ DİKİZ AYNALARI
4 CAM OTOMATİK
ROMANO LPG KİTİ
EOBD SİSTEMİ İLE HER TÜRLÜ ARIZA UYARISI
DAHA YAZAMADIĞIM BİR SÜRÜ ÖZELLİĞİ OLAN BU ARAÇ ALINMAZ MI SİZCE ???
2. ELİNİN ZAYIF OLMASI 2.EL ARAÇ SAHİPLERİ İÇİN BİR GÜZELLİKTİR BENCE.
SONUÇTA 15 E ALIP 10 MİLYARA SATMIYORSUNUZ.
BENİM BUNDAN ÖNCEKİ ARACIMDA STILO İDİ AMA BAZ MODELİ OLDUĞU İÇİN ONU SATIP BUNU ALDIM.
İL STİLİ İSE 17 YE ALMIŞTIM VE 17750 VERDİM BUNU İSE 1 YIL ÖNCE 20 YE ALDIM AMA ŞUAN 25 MİLYAR VEREN OLMASINA RAĞMEN SATMIYORUM ÇÜNKÜ BEN ARADIĞIMI BULDUM.BU SAATEN SONRADA ALLAH SATTIRMASIN.
Tam tersi hocam, Avrupada da satıldı.
Mesela Almanya' ya giderseniz birçok STILO görebilirsiniz.
bunun yanında Tabiki İtalya,İngiltere,Kanada....
Öğrenmeye çalışıyorum)
Geceleri sürmeye doyamıyorum aslında...
Fotolardakinden daha güzel görünüyor.
Bu arada o benim yer mekiğim..
Konu ABNEW tarafından (27/06/2009 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.
Maşallah çok temiz ve güzel bir araç ayrıcada özenle kullanılmış ve kıymetini bilecek birinin eline geçmiş. Bir tek sky window yok galiba oda olsa arabada yatardınız heralde![]()
GP in mirror is faster than they appear !
maŞaLLah çok güzel bir StiLo temiz ve Spor duruyor güLe güLe kuLLanın![]()
hakikaten çok güzel bir araç, güle güle kullanın.
stilo benimde hoşuma gidiyordu. dediğiniz gibi tofaş güzel bir satış politikasıyla bu aracı uygun fiyata verseydi. şuan Türkiye yollarında bir sürü stilo görebilirdik.
Linea Dynamic 1,4 Fire
beğenileriniz için teşekkürler arkadaşlar gerçekten dediğiniz gibi kıymet bilen birinin elinde, stilomu çok seviyorum.
Sizlerde araçlarınızı güle güle kullanın kazasız belasız inşallah.
evet sadece sky yok bunun haricinde anahtarsız çalıştırma,elektrikli - ıstmalı - hafızalı deri koltuklar, far yıkama ve xneon far yok opsiyonellerden onların harıcinde herşey var.
keşke GP da kullanılan Multijet motorları TR ye gelen stilolarada koysalarmış.
motor 4000 devirden sonra kendini bulan bir motor.
Hemen hemen tüm italyan arabaları gibi bunda da hafif kışkırtıcı bir motor sesi var.
Ama uzun yola çıktığınızda kesinlikle otomobilden inmek istemiyorsunuz.
Otomobil akıp gidiyor zaten, bunun yanında yol tutuşu ve yol konfory gerçekten harika.
Tek eksiği seri olmayan motoru ama ben çok sakin bir kullanıcıyım diyorsanız
kafaya takacak bir durum da değil.
2004 te palio*yu satın alırken kedinin ciğere baktığı gibi bakmıştım bu stiloya...ve birsonraki hedef O*ydu...varsın tutulmasın ona 1.9 yerine 1.6 jtd koyacaktı ki fiat bakalım satılıyomu satılmıyomu ...ayrıca bugün o ayarda bir araç alsam kesinlikle STiL*...O derim golf astra focus O*nun yanında aslında civata ama bilene ...serilik motor*un marifeti değil şanzımanın işidir kardeşim...o arabayı uzat uzatabildiğin kadar halk tabiriyle...kısa oranlı şanzımandan iyidir(eski brava/marea ile yeni yerli liberty marea arasındaki fark gibi deneyen varsa)...zevk makinası GÜLE GÜLE KULLAN ...sahibini bulmuş şanslı bir O STİLO...helal olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri