bizim tamponlarla uyumlumu ki? yuvası farklı duruyor... heralde tamponla beraber almak zorunda kalcaksın![]()
Uzun süreLi Sis Lambası arıyısımın sonucuna uLaştım arkadaşLar OrjinaL sis farLarı (2 adet Far=300 +KabLo takımı=250+ tus takımı=600tl ) bayaa pahaLı tutacağı için vede oLmusken en iyisi oLsun diyerek ABARTH sis farı aLmaya karar verdim eLımde fotosu yok sadece vidyo buLabiLdim onu payLasayım taktırınca fotoLarıda ekLiyeceğim FikirLeri aLıyım
https://www.youtube.com/watch?v=4TOtXEtkjg0
bizim tamponlarla uyumlumu ki? yuvası farklı duruyor... heralde tamponla beraber almak zorunda kalcaksın![]()
tamponla beraber grlir muhtemelen ama pekte hoş durmuyor gibi bizimkiler daha zarif duruyor sırf abart ın olduğu içinde alamam![]()
Ben de bizim tamponlara uyumlu olmadığını biliyorum.Yani ya tampon da değişecek ya da el emeğiyle sis farına uygun hale getirilecek![]()
HeLe bir geLsinde resimLere göre konusaLım![]()
Eğer bende bişey biliyorsam o sis farları normal tampona olmaz üzelerek boşuna alıyorsunuz diyorum
Ama alınmış alınmıştır diyerekten iyi bir uğraştan sonra uydurulabilir
Eğer sadece sis aldıysan kendi stock tamponuna nasıl takacaksınki ,eğer ben halledecem abi dersen sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
yaw tmm gözümü korkuttunuz iyice habende merakLandım şimdi
ii yapmışsın kardeş yakışmış güle güle kullan
dost acı söylermişhem herkes böyle ABARTH benzetmesi yapmasın yahu özelliği kalmıyor sonra
![]()
ABARTH da Yakısıyor![]()
Kardes cidden tebrik ediyorum seni, tam olarak duymak istediğim bilgileri paylastın bizimle.Benim de tek hedefim abarth ı yaratmak.Sis farına gelince inanılmaz bir güzellik kattığına inanıyorum, normal sis farlarının tek ozellıgı fonksıyonellık bence, görüntü anlamında sis farı olmayanlardan cok bi farkı yok die dusunuorum ama abarth bambaska yapıor aracı.Yalnız arkadasların dedıgı gbı tampon farklı abartta yanı uyumsuzluk olacaktır kesınlıkle ama bırkac mudahale ıle yerlestırılebılecegını dusunuorum.Nerden buldun bılmıorum ama keske abarth plastık cıtaları (camurluğu orten ve marspıel olrak da duran) sorabılır mısn?hayırlı olsun sımdıden..
enes..
sipari sanırsam bi kaç hafta sonra geLicek yok bi sis farı için tamponu değiştirmeyi göze aLamadım ama satan şahıs benim tamponuma oLacağını söLedi oLmazsa bir şekİLde ayarLatıcam ama oLmazsa nasıL oLacağı hakkında yazarım bu arada adam ön panjur ayarLayacak hani şu Merso SLK 500 Lerin panjuru oLuyorya bal peteğine benziyen ondanda ayarLıyacağını söLedi
Abicim beklemekten birhal olduk nerde kaldı şu sis farı))
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
burdan ne cvp çıktı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri