hicmi yok bilen :/
arkadaslar bu spoiler sanrm yapıstırma bi vida fln göremedim ic kısımdan fln..bunu sökmenin kolay bi yolu varmıdır bilen deneyen gören varmı?
yardımcı olacak olan arkadaslara smdiden tskrler..
DN: konuyu dogru yere mi actm bilemiyorm,yanlıssa affola tasınabilir..
Konu FeaRLeSsHunTeR tarafından (17/05/2009 Saat 03:07 ) değiştirilmiştir.
hicmi yok bilen :/
bilmeye biliyorum da
neden sökeceksin
merak ettim yapıştırmadır onlar ince kesici bir aletle dikkatli bir şekilde çıkarabilirsin
cama rüzgarlık alcamda deişik bişe,o varken takarsam sırıtır..o yüzden sökmem lazım
nası bişeyle sökebilirm hiç söktünüzmü siz?
kardeşim slikonae tutturulmuş bir malzeme bir kaç kez serviste kendiliğinden sökülüp yapıştrıldığını gördüm peki orjınal spoileri ne yapacaksın satarsan alaırım hatta marsbiyelide![]()
orjinali sökebilrsem satarm da marspieller lazm bnabide sökebilsem..kaç tane t bıcagıyla kesmeye fln kalktım hepsi kırıldı hala tık yok çıkmadı melet..yokmu bunun kolay bi yolu cnm cıktı ya
![]()
geçenlerde biri misine demişti incelerinde..... bir dene istersen..
nasıl,anlamadm?
şu ince misinalar var ya.. balık falan avlarken kullanılıyor..
araya onu sokup..çekeceksin.. eger vida falan yoksa sökülebilr öle...
sonradan takılan spoiler için öle bir öneri vardı. büyük ihtimalle orjinalede olur...
hm nyse yarın bi denerim artık,olmadı servisin yolları taştan..tşkrler cvplar için..
sana kolay gelsin...
snada Gnydn![]()
Valla ben öyle bir ilaç daha ömrüm boyunca görmedim açıkcası eğer varsa mücizevi bir buluş olur .çok işimize yarararaştırabilirsen sevinirim
Eğer fabrikanın yaptığı orj spoilerse işin zor sökme ihtimalin azalır (kırılıp çatlamadan ) ama sonradan ise ince misina ila tırtırlı, camcıların cam silikonlarını çöktükleri malzemeden bulabilirsen sökebilirsin civata olayı yoktur..
gittim servise servis müdürüyle knştum..en iyi ustasını cagırdı knştm adamla,baktı baktı bunun özel bi cihazı var 30-40a hallederiz dedi..ii dedim parasından geçtim inada bindi olay,çıkarda kurtulak dedim..adam çekti aşşa kaporta bölümüne,cihaz mihaz yok aldı eline falçatayı fln araya sokup silikonu kesmeye calısıyo..dedim sen napıyon dayısnra urastı urastı beceremedi yapamicam dedi,ii dedim ben gidiyom..dönüste chery servisinde ali usta var bizim i götürdügüm..bi ugraim dedim ummadık taş baş yarar..ustayı cagırttı urastık baya,çizsekde spoilere biraz zarar da versek çıkardık sonunda para bile istemedi..bi sigara-yemek parası atıverdim bnde
boyası fln bitsin resimleri paylaşırım..çıkartmaya çıkardıkda fiatın müşterilerine bu tarzda yaklasması hiç hoşuma gitmedi..
ayrıca bişe daha söyleyim servis müdürü Abarth'ın orj. parcalarını getirttiklerini söyledi,spoiler vs herşey..sadece biz getirioz dedi bilmiorm ne kadar dogru..o an hiç fiyat sormak fln aklıma gelmedi..ilgilenenler müracaat Adana mıçılar![]()
merakla resimleri bekliyoruz.
boyası fln hallolsun bi kendine gelsin araba koyarım bikaç resim![]()
bu mıçılar baya kendini aşmış deseneabarth'ın spoileri bizimkilerle aynı zaten geri kalan aksesuarlarındanda arma ve logolar hariç hiç bişey getirtemezler sallamışlar
madem getirtebiliyorlar abarth'ın ön tamponunu getirsinler bakalım
bu arada t bıçağı özel cihaz oldu artık![]()
yok abi ya aynı deil hayvan gibi kocaman bişelogolar varmı dedim stokta var dedi,ii alim bi takım dedim bi hafta on güne gelir sipariş verirseniz dedi,kalsın dedim bende
tamponlar fln için bi görüsmek lazm ne kadar dogru bilemicem
evt bu arada haklsın t bıcagı da başımıza özel cihaz oldu,koskoca 40 küsür yaşındaki usta kızardı bozardı,aşşa kaporta bölümüne gelmeyecegimi sanıyodu heralde görmeliydin![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri