gittim servise servis müdürüyle knştum..en iyi ustasını cagırdı knştm adamla,baktı baktı bunun özel bi cihazı var 30-40a hallederiz dedi..ii dedim parasından geçtim inada bindi olay,çıkarda kurtulak dedim..adam çekti aşşa kaporta bölümüne,cihaz mihaz yok aldı eline falçatayı fln araya sokup silikonu kesmeye calısıyo..dedim sen napıyon dayı

snra urastı urastı beceremedi yapamicam dedi,ii dedim ben gidiyom..dönüste chery servisinde ali usta var bizim i götürdügüm..bi ugraim dedim ummadık taş baş yarar..ustayı cagırttı urastık baya,çizsekde spoilere biraz zarar da versek çıkardık sonunda para bile istemedi..bi sigara-yemek parası atıverdim bnde

boyası fln bitsin resimleri paylaşırım..çıkartmaya çıkardıkda fiatın müşterilerine bu tarzda yaklasması hiç hoşuma gitmedi..
ayrıca bişe daha söyleyim servis müdürü Abarth'ın orj. parcalarını getirttiklerini söyledi,spoiler vs herşey..sadece biz getirioz dedi bilmiorm ne kadar dogru..o an hiç fiyat sormak fln aklıma gelmedi..ilgilenenler müracaat Adana mıçılar

Yer imleri