abi herkesesürpriz olsunda bana olmasın.bilikte yaptıralım sana uyarsa..
ok alper, yanlız dediğim gibi..kısmetse olucak :ph34r:
bu hafta işlerim çok yoğun, bir ara kaçabilirsem mesaiden önce yayları taktırıcam 15" ler varken...sonra da cumartesi günü 17"leri takarken de lastikleri yenilemeyi düşünüyorum.
haberleşiriz diyelim..ne dersin?
ok abi. sen bana1 gün öncesinden hbr wer.bana sadece salı uymaz.diğer günler çok ii olr
bak sen neler çeviriyorsunuz sizi gidi sizi hayırlı ollsun kardeşim .
tercih meselesidir tabi ama bence paraya kıyıp markalı lastik almakta fayda görüyorum.Puntomda orjinal 16" 5 kollu jantı Bridgestone ER 300 Turanza 195/55/16 lastik var.Lastiklerin tanesine 287 ytl jantlarıda aracı alırken aldığım yere hediye ettirtdim :evillol: yanılmıyorsam jantlar 1100 ytl idi...
![]()
Konu Fangio tarafından (06/03/2007 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir.
valla mashall matrac çok süper bir lastik araçtaki ses minumum indi bence çok kaliteli bir lastik tavsiye ederim o kadar parada çok be biz böle idare edelim muhakkak brıdgestone çok iyi bir lastiktir ama gücümüz buna yetti sağlık olsun lastikleride 480 aldım..
hayırlısı olsun güzel günlerde kullan...
teşekkürler kardeşim çok daha iyisi sizlerin olsun
jantlar wolfrace lastik+jant=1500ytl
selam..dostum 18 jantlardan memnunmusun konfor acısındn cok buyuk bır fark oldumu?bende 18 dusunuyorum yardımcı olursan sevınırım.
çok yakışmış bu jant gerçektende
ben zaten üçünü bir anda taktırcam...![]()
acele edipte yanlış bir şey yapmayın önce lastik ve jantlarını al sora yay taktırabilirsin tabi genede senin tercihin..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri