reklam olmasın ama ben geçenlerde görmüştüm istanbuldan bi adam gp lerimiz ve çogu araç için bi xenon far yapmış işte gp miz için olan
PUNTO BI-XENON FAR #12132708 - Sahibinden.com
reklam olmasın ama ben geçenlerde görmüştüm istanbuldan bi adam gp lerimiz ve çogu araç için bi xenon far yapmış işte gp miz için olan
PUNTO BI-XENON FAR #12132708 - Sahibinden.com
Bülent abi yapmıştı sonradan vazgeçip sökmüştü ama nedenini hatırlamıyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bi xenon punto fari cok güel gözüküyor yahu.. 400 tl de fena fiyat değil haniii
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
aracın üzerinde takılı halde bi resmi var mı acaba ?
Eski Kullanıcı Adı : srd208
bence cok kaba duruyor. en guzel özüm angel llı mercekli far....
İç kısmı Polyesterle daha bi estetik yapılabilir, Bence bu far bizim Mercekli angel eye farlardan daha performanslı olur...
Bizim angel farlar goruntu ve şıklık açısından tartışılmaz derecede değiştiriyo arabayı ama mercekler nekadar olursa olsun hella kadar kaliteli olamıyor junyan veya diğer angel markalarının.Aslında ya angel farlara çıkma hella farı bulup takmalı ya da orjinala takmayı denemeliyiz.Görüntü sağlayana çünkü merceğin kalitesi.
Hangi marka xenon taktırdın ?
Ve fiyat nedir bende yaptırmayı düşünüyorum bu aralar.
ben geçen hafta izmir de kendisine güvendiğim bi arkadaşa markasını bilmediğim xenon taktırdım istersem sentinel da takabilceğinide söyledi.arada 150 tl gibi bi fark vardı cihazın ampüllerine 1 yıl kendisine 2 yıl garanti verdi.şu ana kadar hiç bi sıkıntı yok 10 numara çalışıyor ve parlaklık gerçektende çok iyi bana montaj dahil 200 liraya maal oldu isterssen irtibat telefonunun verebilirim.bu da linki XENON FAR HER ARACA UYGUN #12183165 - Sahibinden.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri