Merhaba Arkadaşlar,
Yapan arkadaşları gördükten sonra bende yapmaya karar verdim. Tüm montajı kendim yaptım. fakat çok uzun ve boyun ağrılarına sebebiyet veren bir iş. Tam güzel oldu diyecektim fakat ayna sağ-sol kontrolü çalışmıyor. sebebini bulamadım bir türlü.
Ellerine Sağlık abi cok güzel görünüyor keşke biraz el becerim olsa bende yapabilsem![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Çok güzel olmuşGüle güle Kullanın, sağ sol kontrolu hakkında (husso) Hüseyin abi ye bir danış istersen...
Harika olmuş Orhan...![]()
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık
Güle güle kullan Orhan, mavi aydınlatmalı GP lar artıyor
Hüseyin Bey de aynı uygulamayı yapıyor sorunsuz olarak, problemin kaynağını bulabilir...
Hayırlı olsun çok güzel olmuş emeğine deymiş ayna problemide çözülür inşallah.
güle güle kullan arkadaşım benim göstergelerimi de hüseyin maviye cevirmişti ayna konusunda yardımcı olur sana bir danış istersen.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık .. Mavili mavili![]()
elinize , emeğinize sağlık. gerçekten sabır ve yetenek isteyen bir iş, tebrikler...
yaa süper olmuş eline emeğine sağlık gerçektenn çok yakışmışş bende istiyorumm nasıl yapcam![]()
ledleri sağolsun hüseyin abi göndermişti. ben parçaları sökü montajladım.ancak çok zaman alıyor ve sabır tüketiyor.kendi emeğini görmek tabiki güzel ama işi ehline verir isen daha sıkıntısız olacaktır diye düşünüyorum. benim otomatik ayna düğmesi bozuldu mesela. bu konuda hüseyin abinin mesajları var. bir sor istersen.
super olmus tam anlamıyla nasıl yaptın merak ettım
göstergede yanan sarı üçgen ünlem işaretinin ne anlama geldiğini bilen varmı2 gündür bendede yanıyo ve ne oldugunu anlıyamadım..
Ayna hiç kıpırdamıyorsa ; sigortası atmıştır (direksiyonun sol alt çaprazındaki cep in arkasında,sigorta kodunu aracın el kitabından bulabilirsin)
Aynaya yön verebiliyorsun ama takılma yapıyorsa; yön tuşunun altında roller ının oturduğu (bir tarafı demir bir tarafı yay) iç bükey yuvarlak mekanizma var,burada demir olan yüzey iç bükey tarafına gelecek (yaylı olan taraf değil)
İstanbulda bu uygulamayı yaptırabileceğimiz bir yer , kişi yokmu yaa ?
Dün akşam can sıkıntısından renkleri değiştirdimşuanda göstergeler buz mavisi,bilgisayar mavi,resimleri eve geçince eklerim
Bunlar eski resimler;
https://forum.grandepuntotr.com/kampanyalar/12290-far-karartma-ve-gosterge-renk-degisimi-led-uygulamalari.html
Mustafa Abi İst'e Gelince Yanına Ugrayım Şu İbreleri Buz mavisi Beyaz Tarzı Bişiye Cevirelim Abi Özelden Pm Attım ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri