güzel olmuş kardeşim honda civic vtec gibi olmuş valla hi.:)))
Printable View
güzel olmuş kardeşim honda civic vtec gibi olmuş valla hi.:)))
Oğlum hızını aldın aldın da biri seni durdursun artık yaww!!!
Memocum ellerine sağlık, hakkaten süper olmuş ve Erdi yorumuna (bkz. "Bu adamın burda ne işi var" :) ) koptum!!
Arabayla biraz daha uğraşırsan seni bu forumdan çıkartıp SaçmasapanBişiOlduTR.com' a almak zorunda kalıcas :prop0000:
Ama şu anda arabasına çok yakışıyor.. Araba da uniqueliğini gösteriyor, daha fazla elleşme şeyi şey olcak..hmm tadı kaçıcak ;)
Saol gizemciğim uğraşıyoruz bu adamla ne yaparsın :D
İyi günlerde kullan. Ama bence Tek renk Mavi yapsaydin daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Çok güzel olmuş femolinin ellerine sağlık mutlu günlerde kullanman dileklerimle arkadaşım :))))
ilk başta bende öyle yaptırıcaktım ama,
sonra bir arkadaşımın yeni kasa passatına binince, kafanın üstünde ampül yandı resmen..neden böyle çift renk yapmıyorum ki dedim :cool0000:
o şekilde oldu yani..
bu arada,
bir hemşerimin aramıza katıldığını görmek güzel oldu :)
Alican arkadaşım bu olay tam tamına 7 saat sürüyor ve bir oya gibi işleniyor sanma ki evdeki patlayan ampulü değiştirmek gibi bir şey.
harika olmus hayırlısı olsun ama bısı sorucam ? klima ve cd calar rengıde degısmıyormu ?:agri:
Tunç abi deişiyor ama Oruç abi özelliklle çift renk yapmak için yaptırmadı sanırım + Verilen emek için gerçeketn 200 tl fazla bi miktar değil.
arkadaşlar kampanya devam ediyor isteyen olursa...
https://forum.grandepuntotr.com/gors...-kampanya.html
Elinize Sağlık İyi Çalışma...
Güzel olmuş kardeşim güle güle kazasız cezasız günlerde kullan hüsso kardeşin ellerine sağlık benim araç içinde 7 saatini ayırmıştı gercekden sabır isteyen bir iş.
acayip güzel ya renklendirmek şart aslında :D