Alıntı occupyist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hak ediyorlar; Zafer Bey. Bolu Dağı tünelleri ve Karabük-Zonguldak arasında yer alan tünellerde de şunu yaşadım; tünele girerken hız limiti 80 km. olduğuna dair uyarı levhası var. Ayrıca tünel içinde Mobese kameraları da var. Geçiyorum sağ şeride, yani "bu kurala uymayan uymasın isterse ceza yesin beni ilgilendirmez" düşüncesi ile yol alıyorum. Arkadaş, sağ şeritte giderken tır, otobüs ve kamyon arkadan selektör yapıp duruyor. Ya sen; tırsın, otobüssün, kamyonsun; senin takoğrafın var. Ne bileyim daha dikkat etmen lazım limitlere ama yok. Lanet ettiriyorlar adamı tünelden geçip geçtiğine!
Sizin olayın aynısını burada Adana'da havalimanına yakın D400'de alt geçitten geçerken yaşadım. Bu türünün ederleriden olan ÖKÜZ otogar yolcu taşıyan özel bir servis. D400'de hız sınırı 70 km, alt geçite ise 50 km . Ben 70km, ile giderken arkamdan takıldı selektör , hızlandım 90km ile alt geçitten geçerken hala selektör dibime yanaştı 155 i aradım plakasını verdim.. olayı km'sine varana kadar aynen polise aktardım