Alıntı brcan157 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet celallenmenin manasi yok bu is boyle olmuyor o is boyle olmuyor da degil malesef gayette oyle oluyor sayi artar fiyat duser.tabi senin dedigini inkar etmiyoruz seni yalanlayip sen kar ediyosun falan filan bunlar gereksiz itamlar.senden rica ettigimiz 50 kisilik sayi alip burda belirtmen bizimde burda basligi guncellememiz.kimse sana isini gucunu birak liste tut demiyor kardes.

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Bu iş 1 Haftadır konuşuluyor aga.Liste başladı diye başlık attık.Şu an da listenin devam etmesi gerekirken ortalığı bulandırıyorsun.Oluyorsa sen devral.Ben seve seve bu işi devrederim, benim yaptıracağım gibi olacaksa tabii ki.Hiçkimsenin mağdur olmaması için kaliteli baskı ve kaliteli kumaştan t-shirt araştırıyorum.50 Tanesini 15 liraya bastırdığın t-shirt'ü 2 ay düzenli olarak yıkayınca ne olacağını görmek istersen ben de sana burdan sitelerden 15 Liraya tshirt bastırırım.Rica edicem, 15 liraya da olur 20 liraya da olur edebiyatını bırakın.Olur da, bastırdığım yerdeki gibi olmuyor işte.Bu işin piyasasındayım.Yurt içi kargo,MNG Kargo, Acme Labs gibi şirketlerin tshirt tasarımlarını ben yaptım.Hepsinin ön yüzü örgülü olduğu için uzun süreler giyildi, yıkandı..Verdiğiniz fiyatta işleme,örgü olması imkansıza yakın.Maliyeti arttıran baskı kalitesi ve işçilikten başka birşey değil....

Fiyatı fazla bulduğunuz için söyledik kârım yok diye.Yoksa kimseyi birşeyle suçladığımız ya da kimsenin bizi suçladığı yok..