Mevcut yasalarla şu anki durumda senin dediğin imkansız. Ama şöyle bişey yapabilirsin kaymakamlıktan gelir testi yaptırırsın sadece GSS (Genel Sağlık Sigortası) ödeyebilirsin. Ama tavsiye etmem. Çalışıyorsan sigorta devam etmeli. 3600 günden emekli olursan az maaş alırsın.
Eee ama internette baktım 3600 iş gününü dolduran emekli olabiliyormuş.
hanbjk Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar müsait olsan varsa bi yerde oturup sohbet edelim çay falan içeriz. Evde canım sıkıldı
Vallaha saat 5 e kadar bebeye bakıyorum yoksa kesin gelirdim yav.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Eee ama internette baktım 3600 iş gününü dolduran emekli olabiliyormuş.
sadece 3600 yetmez. İlk işe giriş tarihinden itibaren en az 15 yıl ve yaş şartı lazım. Buda dediğim gibi işe giriş tarihine göre kademeli olarak artıyor.
Vallaha saat 5 e kadar bebeye bakıyorum yoksa kesin gelirdim yav.
Kısmet ben birazdan çıkıcam bi tur atayım kafa biraz dağılsın
Bebeyi getirdim ya sudafet ilaç içtiği için gece vücut sıcaklığı 33.6 lara düşüyor.
Geçmiş olsun. Bizimki de bu aksam damarı tuttu ortalığı karıştırırken git çaydanlığı devit üstüne bereket çayı kapatalı çok olmuştu da yanmadı duman olduk akşam akşam
Geçmiş olsun. Bizimki de bu aksam damarı tuttu ortalığı karıştırırken git çaydanlığı devit üstüne bereket çayı kapatalı çok olmuştu da yanmadı duman olduk akşam akşam
Aboooo allah korumuş vallaha.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri