FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
önceki hali daha kullanışlı. Acaba geriye dönüş yapılacak mı bakımdan sonra yani ana sayfadaki yerini alacak mı???
beklemedeyimkolay gelsin yönetime
valla ya 50 mesaj iyiydi erdi beyyyyyy hemen geri getirin![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
geri gelecek gibi ama erdi bey net olarak zaman vermedisadece bakım dedi.
Dediğim gibi 1-2 güne tamamdır sıkıntı yok bunlar genel bakımlar
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
ne içtin olm sen![]()
Kusura bakma harun abi kuzenim yazmış
flkajsjflqkwfjsalkjkqlw yuhahahahaha![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
bence de![]()
açma açma![]()
Abi benziNi fulledim. Ortqlamq yakit tuketimi yol bilgisayarindaki veriler birebir dogru oluyor mu? Bide lamba yandiginda depoda ne kadar benzin kaliyor litre bazinda? Net deger olcmem lazim. 150 km sonra tekrarmi fulleyim. Ama aklima şuda geldi pompanin biri fullerken 1 lt fazla digeri 1 lt eksik basabilir mi?
Discovery cihazımdan gönderildi
Aracı ilk aldığımda benzinle kullanırken yaptığım hesaplarda yol bilgisayarı 0,2 0,3 lt gibi eksik gösteriyordu. Birebir göstereceğini sanmıyorum. Lamba yandığında da 6 8lt arası yakıt vardır. Lpg kullandığım için pek deneme yapmadım. Aracın alacağı yakıt pompadan da fark eder pompacıdan da şöyle ki bazen hortumun içindeki yakıtı çektiklerini duydum ama görmedim hiç. Düzgün temiz bir istasyondan yakıt alırsan sofun yaşamazsın. Devamlı totalden sabit benzinlik ve sabit pompadan yakıt alırım. Bir kaç defa farklı pompasından lpg aldım tankı şişiremedi diğer taraftaki pompaya göre az basıyordu gazı. Ama sen benzin kullanacağın için sorun olmaz örnek vermek istedim. Hayırdır neden lpg kullanmıyorsun?
günaydıın.
Sato iyi değil ya adamın arabası tüplü o benzin kullanıyor bi de ş.içi 700 km istiyor![]()
Nasıl biliyo ama arayıp söveceğimi ahahah
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri