Ahahaha arabam beni seviyor 4 gündür garajda durdu cıkarmadım sonra cok özlemişim öptüm onu hıh aramıza girmeyin seviyeli bi ilişkimiz var bizim. daha 8500 km olmuş 1500 km sonra ben onun yağını değiştiririm antifirizi bile -35 cıkıyor yürüyün gidin şurdan çapulcular![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Hee züğürt ağa seni![]()
ulan dükkana kim geliyorsa kapıda dikilip bozuk para ve araba anahtarlarını yapıp ordan bize havamı yapıyon ahahahhaa
Sato o bozuk paraları hangi camiden aldın leyn. Anahtarları da vole arkadaşından aldın galiba![]()
ahahaha yok la bugunkü bozuk paralar sabah veledler 5 kuruş 10 kuruş toplayp toplayp 2.50 tl veriyor abi yarım saat diyolar ahahahaarabaların ikisi bnm zaten audi ile punto ikiside arkadaslarımın
oynamaya gelmsler 5 lira tutuyosa 10 lira diyom sıkıyosa vermesinler hıeammmmmmmmmmmmmm
![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Mafya satoharaca bağlamış milleti
Senin yaptığın gider bizim hoşumuza gider koçum hayır bir tabakta bize ayır.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
haruncum halilciğim günaydın canlarım![]()
Topunuza günaydın...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri